szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Nagy Ervin: A minőség védettséget ad a politikailag áthallásos daraboknak
Nem zavart a Bajnok körüli vihar – mondja a Katona József Színház színésze. Ugyanezt gondolta a Kincsemről is, mert szerinte ezek sokkal magasabb színvonalat képviselnek, semhogy a „a napi bulvár ezt megegye”. Szerinte a művésznek néha fel kell vállalni, hogy tükröt tart, vagy megkritizál egy rendszert. A színész a Kincsem sikeréről, válásáról is mesélt, és elárulta azt is, mit csinál majd, ha kislányának udvarolni kezdenek.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. június 23. 0:13

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   nagy ervinKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG