február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Balatoni körkép: jár-e jatt és ha igen, kinek?
Pizza és limonádé napi akcióban, ugyanitt pultost felveszünk. Egyre több ilyen táblát raknak ki a balatoni büfések, sőt, az álláshirdetés sok helyen jobban látható, mint maga a menü. A munkaerőhiány idén sem kíméli a magyar tengert. Annyira nem, hogy a szállodaszövetség már a kötelező szervizdíj bevezetését követeli. Az I/I stábja a Balatonnál annak is utánajárt, hogy kik támogatják, és kik ellenzik az ötletet.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. május 26. 0:29

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   balaton   balatoni munka   borravalóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG