április 27.
Zita

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Politikai közbeszéd: durvul a hangnem, de miért?
Lehet, hogy Magyarországon is lesz verekedés a Parlamentben, úgy, mint az ukrán törvényhozásban - így vélekedik Kisházy Gergely politikai kommunikációs szakértő. Németh Erzsébet szociálpszichológus szerint a személyeskedés nem jó stratégia.

"Szerencsére még nem tartunk itt, de az is lehet, hogy meg fog majd történni előbb-utóbb, nálunk is előfordulnak majd hasonló jelenségek" - mondta Kisházy Gergely politikai kommunikációs szakértő azzal kapcsolatban, hogy szerinte elképzelhető-e verekedés a magyar Parlamentben. A szakértő véleménye szerint a politikusi beszédekben az erőszak időről időre megjelenik, és ez a hullámzás nem csak választási ciklusokhoz kapcsolódik.

Németh Erzsébet szociálpszichológus úgy fogalmazott: "nem jó az, ha személyeskedünk". Szerinte a politikai kommunikáció hatásának nem szabad rombolónak lennie. Az olyan üzeneteket is hallhatóvá lehet tenni, amelyekben "nincs benne az, hogy a másikat démonizálom, vagy egy egész népcsoportot démonizálok" - mondta.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2017. május 12. 0:25

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG