szeptember 29.
Mihály

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Policy Solutions: A konzervatívok elkezdhetnek gondolkodni, melyik oldalra szavaznak
Boros Tamás, a Policy Solutions stratégiai igazgatója szerint ez lehet az egyik eredménye a lex CEU-nak és az azt övező tüntetéseknek, amik inkább töréseket okoztak a jobb oldalon. Kiszelly Zoltán politológus azt mondja nem lát ilyet a jobb oldalon. Szerinte az ellenzék ezekből a tüntetésekből fel tudta tölteni az akkumulátort, és lecsengeni látja a tüntetéseket.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. április 21. 0:12

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák CsabávalKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG