november 25.
Katalin

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Szabó Bencét meglepte Kulcsár Krisztián döntése
A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó elmondta, riválisa „nevetve, mosolyogva” mondta el neki indulási szándékát. Ez azért volt meglepő Szabónak, mert eddig úgy tudta, hogy Kulcsár Krisztán őt támogatja Borkai Zsolt ellenében.

Szabó Bencét még tavaly év végén Borkai Zsolt MOB-elnök menesztette a szervezet főtitkári állásából. Szabó Bence ezek után április 7-én bejelentette, hogy pályázik a Magyar Olimpia Bizottság elnöki posztjára. Ennek érdekében azonban a MOB-nak egy rendkívüli közgyűlést kell tartania, amelyre április 24-én kerül sor. Itt módosíthatják az alapszabályt, hogy aztán májusban tisztújító közgyűlést tarthassanak.


Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2017. április 21. 0:12

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával


SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG