május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Lackfi: az irodalom halála az unalom
A gyűlölet és a szeretet érzelem, ez pedig segíti az irodalmat- mondta Lackfi János, egy tankönyvbe is bekerült, sok szülőt és politikust kiakasztó verse kapcsán. A költő aktív a közösségi oldalakon, sok Arany János, vagy éppen Csokonai verset ír át, és szerinte ezzel nincs is semmi baj. Egyébként sokszor kap olyan visszajelzéseket, hogy a humoros átírások miatt valaki elővett egy Jószef Attila kötete, vagy Adyt.

Arany János: Mátyás anyja című versének átirata, amit az író Facebookon osztott meg A fekete router címmel, több mint fél millió embert ért el.


Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. április 21. 0:12

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   lackfi jános
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG