november 25.
Katalin

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Újra ˝dolgozhat˝ orvosi rendelőben Rex, a segítő kutya
Sokáig nem találkozhatott a beteg gyerekekkel Rex, az óbudai segítő kutya. Egy feljelentés miatt tiltották ki gazdája gyermekorvosi rendelőjéből - az érte rajongó gyermekek nagy bánatára. Nemrég ez a probléma megoldódott, a kutya és gazdája hivatalos vizsgát tettek. Rex, vagy ahogy gazdája elnevezte, doktor Rex így teljesen jogszerűen tartózkodhat az orvosi rendelőben. Az eset kapcsán az I/I annak járt utána, hogy az állatok hogyan segíthetik az emberek - felnőttek és gyerekek - gyógyulását.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2017. április 21. 0:12

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával


SZAVAZZ!

Az Appra magyar! sztárjai közül szerinted ki van otthon a leginkább a hazai fejekben?

A
Liptai Claudia
B
Soma
C
Kasza Tibi
D
Fresh Andi
E
Schobert Norbi
F
Szandi
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG