október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
CEU-ról, választásokról és népszavazásról a Momentummal
˝Először az emberekkel beszéljük meg azokat a legfontosabb kihívásokat, amik előttünk állnak, és azokra lehet szakpolitikát kidolgozni. A Momentum azt az ígértet tette, hogy ez év végére fog megvalósulni˝- mondja a Momentum szakpolitikai programjáról Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

A CEU-val kapcsolatos népszavazási kezdeményezésről azt mondta Fekete-Győr: jogilag stabilan áll a lábán, de az más kérdés, hogyan szól ebbe a politika. A Momentum elnökével beszélgettünk még a másik népszavazási kezdeményezéséről, ami arról szól, hogy ne lehessen senki két ciklusnál tovább miniszterelnök, illetve a párt országjárásáról, új plakátkampányukról, és persze a CEU-ról is.

A műsorról:

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. április 14. 1:08

Címkék: momentum mozgalom   tüntetés   ceu   azurák csaba   I/I Azurák Csabávalhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG