június 25.
Vilmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Deutsch: A CEU egy offshore egyetem
A kormány a felsőoktatási törvény módosításával segíti a CEU-t – fejtette ki Deutsch Tamás. A fideszes EP-képviselő szerint a CEU offshore egyetem, és mint ilyen számára teremt átlátható és tiszta helyzetet a módosított törvény.

Deutsch szerint Soros György az igazából, aki a CEU-törvényt egy ˝szimbolikus terepre” ülteti át. Úgy látja, lassan a CEU alapítójának a nevét is alig volna szabad kiejteni, nemhogy a tevékenységét bírálni. Éppen ezért most ő is, karikírozva a szituációt, inkább „Párhuzamos Györgyként” említi az amerikai üzletembert. Az EP-képviselővel az MTK-s úszóedző körüli botrányról és a Digitális Jólét programról, ami a rászorulóknak ígér olcsó internetcsomagot, és a program elindításának csúszásáról is beszéltünk.

A műsorról:

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. április 14. 1:08

Címkék: deutsch tamás   Soros György   ceu   egyetem   tüntetés   azurák csaba   I/I Azurák Csabával   MTK
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG