június 23.
Zoltán

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I Azurák Csabával - 2017.02.16. - 1. rész
Jogerősen 400 ezer forintos pénzbüntetést kapott Gergényi Péter egykori rendőrfőkapitány a 2006 őszén elkövetett katonai bűncselekmények vádjával, magas rangú rendőrtisztek ellen indult büntetőperben. A téma kapcsán a stúdió vendége volt Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő és Schiffer András, volt országgyűlési képviselő, ügyvéd. Geszti Péter egy negyedszázados utazásra, nagykoncertre készül - értékválságról, életstratégiákról és generációs különbségekről beszélgetett vele Azurák Csaba.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2017. február 17. 0:17

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   I/I teljes adás
SZAVAZZ!

Hogy viseled ezt a hőséget?

A
Remekül, végre nyár van, ezt vártam egész télen!
B
Légkondicionált irodában, hűs lakásban, otthon
C
Víz mellett, árnyékos fák alatt
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG