május 29.
Magdolna

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
I/I AZURÁK CSABÁVAL
I/I Azurák Csabával - 2017.02.16. - 2. rész
Idén is lesz nemzeti konzultáció, erről született döntés a Fidesz-KDNP frakció visegrádi tanácskozásán. A téma kapcsán Kósa Lajos volt Azurák Csaba vendége. Szolnok legszegényebb városrésze a Motor út és környéke, rozsdás kerítések, egyszerű házak és a cigánytelep barakklakásai jelzik. Év elején jött a hír, hogy a közelben olajat talált egy cég, nem sokkal később pedig a Motor út mellett egy olajfúró ˝nőtt ki˝ a földből. Az I/I stábja megnézte, hogyan élnek az emberek a torony árnyékában.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.


2017. február 17. 0:17

Címkék: azurák csaba   I/I Azurák Csabával   kósa lajos   I/I teljes adás
SZAVAZZ!

Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki Ninja Warrior Hungary legyen?

A
fizikai erő, edzettség
B
elszántság, akaraterő
C
hit abban, hogy nincs legyőzhetetlen akadály
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG