március 28.
Gedeon, Johanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
I/I AZURÁK CSABÁVAL
Az oroszokkal szembeni szankciók kudarcot vallottak Szijjártó szerint
Szijjártó Péter Putyin látogatása kapcsán úgy fogalmazott, Magyarország nem engedheti meg, hogy ne legyen pragmatikus kapcsolatban Oroszországgal, e szerint a magyar külpolitika nem orosz-, hanem magyarbarát. Azt mondta, az európai országok többsége nagyban függ Oroszországtól, az elvesztett európai versenyképesség visszaszerzése nem megy Putyin nélkül. Szerinte kudarcot vallottak az EU-s szankciók, az orosz gazdaság megrendülése károkat okoz Európának.

Véleményformáló, exkluzív interjúkat-riportokat közlő műsor az I/I. A műsor csapatának célja, hogy igazodási pont legyen minél több ember számára, a nézők beszéljenek róla otthon és az interneten egyaránt, a sokszínű témaválasztásnak, valamint a meghökkentő és egyedi riportoknak köszönhetően.
Azurák Csaba a vendégeivel a heti aktuális közéleti kérdésekre keresi a válaszokat, mindezt kreatívan és kíváncsian. Az I/I csapatának tagjai a riportokban olyan embereket, sorsokat, helyzeteket dolgoznak fel, amelyek felkavarják a nézők mindennapjait. Arra törekednek, hogy mindezt sokoldalúan, a különböző szempontokat figyelembe véve tegyék meg.

2017. február 3. 0:20

Címkék: putyin   vlagyimir putyin   azurák csaba   I/I Azurák Csabával   oroszországKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG