szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED!
Drágám, add az életed! - I. évad 24. adás 2. rész
Sajnos Bárdosi Sanyiéktól is el kellett búcsúzni a legek hetének döntőjében, a végső párbajt tehát Keleti Andiék és Puskás Petiék vívták. A rekeszpakolást mindkét fiú látta már, de most először kellett nekik felépíteni a tornyot és rózsát tépni szívük hölgyének. Hogy kié lett a macsó cím és a luxus utazás, kiderül a videóból.

A formátum már számos országban nagy sikert aratott és megérkezett Magyarországra is. A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi hajthatja végre, akinek a teljesítményében leginkább hisz a párja, tehát akire a legmagasabb tétet tették. A hölgyek természetesen igyekeznek túllicitálni egymást, már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítva párjukat, a férjek pedig bizonyítanak kedvesüknek, hogy valóban ők a nagy Ők!

A show házigazdái: Ábel Anita és Majka

Korhatár: 12 év

2018. március 23. 23:35

Címkék: drágám_add_az_életed_teljes_adás   curtis   curtis   kardos csilla   ábel anita   majka   puskás peti   keleti andrea   bárdosi sándor   bárdosi ildikóKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG