szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED!
Drágám, add az életed! - I. évad 10. adás 1. rész
Bebe hősiesen nyelte az étkezési alapanyagokat és fűszereket, ezzel pedig komoly mennyiségű pontokra tettek szert. Grergor Berniék utolsó lehetőségként álltak neki a dobozpakolós feladatnak, ám végül első párként búcsúzniuk kellett.

Vadonatúj saját gyártású, szórakoztató műsor indul május 2-án a TV2-n! A formátum már számos országban nagy sikert aratott és most megérkezett Magyarországra is. A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi hajthatja végre, akinek a teljesítményében leginkább hisz a párja, tehát akire a legmagasabb tétet tették. A hölgyek természetesen igyekeznek túllicitálni egymást, már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítva párjukat, a férjek pedig bizonyítanak kedvesüknek, hogy valóban ők a nagy Ők!

A show házigazdái: Ábel Anita és Majka

Korhatár: 12 év

2018. március 2. 23:26

Címkék: drágám_add_az_életed_teljes_adás   bebe   gregor bernadett   szarvas attila   katus attila   bárdosi sándor   bárdosi ildikó   ábel anita   majkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG