augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
DRÁGÁM, ADD AZ ÉLETED!
Drágam, add az életed! - I. évad 9. adás 2. rész
Szarvas Attila elővette rockos, őrült énjét és maximálisan jól megoldotta a rá szabott feladatot. A rekeszes feladatnál viszont nem volt sok lehetősége Berninek licitálni, hiszen Kíra lecsapott a maximumra. Hogy Katus Attilának sikerült-e felépítenie a tornyot és aztán megállnia a rekeszek tetején, kiderül a videóból.

Vadonatúj saját gyártású, szórakoztató műsor indul május 2-án a TV2-n! A formátum már számos országban nagy sikert aratott és most megérkezett Magyarországra is. A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi hajthatja végre, akinek a teljesítményében leginkább hisz a párja, tehát akire a legmagasabb tétet tették. A hölgyek természetesen igyekeznek túllicitálni egymást, már-már teljesíthetetlen feladatok elé állítva párjukat, a férjek pedig bizonyítanak kedvesüknek, hogy valóban ők a nagy Ők!

A show házigazdái: Ábel Anita és Majka

Korhatár: 12 év

2018. március 1. 23:25

Címkék: drágám_add_az_életed_teljes_adás   majka   ábel anita   bebe   katus attila   bárdosi sándor   bárdosi ildikó   gregor bernadett   szarvas attilaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG