április 19.
Emma

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
DANNY BLUE - A TUDATFELETTI
Danny Blue - A Tudatfeletti - 2. évad 3. adás
 A mentalista a Jóban Rosszban stúdiójába látogatott el, ahol a színészek teljesen ledöbbentek a képességein. Ám majdnem csúnya baleset lett a vége az egyik mutatványnak. Úgy tűnik, Danny Dávid Kornél és Group 'n Swing gondolatait is befolyásolta... 

  Danny Blue, aki fellépett már a világ számos táján, többek közt Las Vegasban, Dubaiban, Londonban, Tajvanon, Sydney-ben, most pedig elgondolkodtató, megdöbbentő TV műsorában ejti ámulatba a nézőket. Danny Blue olyan hatásokat kelt, melyek az emberek többsége számára magyarázat nélkül maradnak. Nem a szem megtévesztésével dolgozik, hanem egy lépéssel előrébb jár. Műsorában minden a gondolatokról, a gondolkodásról szól, nem „csak” gondolatot olvas, hanem gondolatot ébreszt. A Tudatfeletti műsor az élet minden területét átfogja és mindamellett, hogy fő célja az elgondolkodtatás, a szórakoztatás, hasznos tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal kíván segíteni a nézőknek, hogyan használjuk a gondolatunkat, tudatunkat, akaratunkat.
Műsorvezető: Danny Blue

Felhívjuk a figyelmet, hogy a műsorban bemutatott kisérletek életveszélyesek. Soha, semmilyen körülmények között ne próbálják utánozni a mentalistát!

2017. március 18. 11:50

Címkék: danny blue - a tudatfeletti   danny blue   mihályfi balázs   nagy adri   gazdag tibor
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG