január 18.
Piroska

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CSALÁDI TITKOK
Családi Titkok: Savanyú szőlő - 2.
Jani, az egyik új alkalmazott nagy felnőttfilm rajongó hírében áll és rögtön felismeri Bettiben egyik kedvenc filmje főhősnőjét, „Miss Kiss-t”.

Betti végre révbe ért. Férjével, a jómódú borász családból származó Mátéval egy partin ismerkedtek meg, és a nagy szerelemből hamarosan házasság lett. Betti boldogan hagyja maga mögött nem éppen patyolat tiszta múltját, hogy a férje oldalán beszálljon a családi vállalkozásba. Egészen addig, míg az egyik alkalmazott fel nem ismeri, ki is ő valójában…


A TV2 sajátgyártású napi doku-reality-je, a Családi titkok. A műsor a bemutatott eseteken keresztül komoly társadalmi problémákra irányítja rá a figyelmet. A TV2 betekintést enged a legmegrázóbb Családi titkokba. Az amatőr szereplőkkel forgatott doku-reality nap mint nap olyan témákat dolgoz fel, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Embert próbáló helyzetek, idegtépő konfliktusok, eldönthetetlen kérdések hétköznapi csatákban, ahol a harcmezőn a családtagok kerülnek egymással szembe. Győzhet-e a mindenható szeretet akkor, amikor ellenfele a hazugság, a hűtlenség vagy a pénzsóvárság? Meddig titkolható egy szerelem, egy betegség vagy éppen egy gyermek létezése? Üthet-e az apa, hazudhat-e az anya, lophat-e a gyerek, ha ezzel a családot védi? Súlyos kérdések, amelyekre talán nincs is tökéletesen elfogadható válasz.

Korhatár: 12 év

2015. január 9. 14:08

Címkék: teljes adás   családi titkokhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG