2020. november 25. szerda
Katalin
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Ezekkel a trükkökkel ejtett ámulatba mindenkit Badár Tomi a Csak show és más semmiben

Hétről hétre izgatottabban vártuk, hogy vajon a versenyzők milyen váratlan produkciókkal állnak majd színpadra. Mellettük viszont egyik zsűritagunk, Badár Tomi okozott meglepetéseket az adás elején, hiszen izgalmas trükkjeivel mindig le tudta nyűgözni a közönséget. 

Összegyűjtöttük a tíz hét alatt bemutatott show-kat a bűvésztől.
Elevenítsd fel őket, és szavazz, neked melyik volt a kedvenced! 

Badár Tamás bűvészmutánnyal nyűgözte le Tillát már az első adásban:Badár Tamás hagyományt teremtett a bűvésztrükkjével:

 Badár Tomi kiderítette, milyen szoros a kapcsolat Ördög Nóra és Tilla között:Badár Tomi kártyatrükkel kápráztatta el zsűritársait a negyedik adásban:Badár Tomi az ötödik trükkjében Tilla pénzét gyújtotta fel:Badár Tomi elsősorban Tillát, majd a közönséget varázsolta el kártyatrükkjével a hatodik adásban:Kalapáccsal estek neki: Balázs Andi drámai pillanatokon ment keresztül Badár Tominak köszönhetően:Nem fogod elhinni, milyen trükkel kápráztatta el a nagyérdeműt Badár Tamás a nyolcadik adásban:Badár Tomi elképesztő trükkre tanította meg a zsűritagokat:Badár Tomi lélegzetelállító trükkel készült a Döntőre:

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 17. 15:29

Címkék: Csak show és más semmi   Badár TamásKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS