2019. október 14. hétfő
Helén
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Négyen egy kádban? Eke Angéla, Horváth Éva, Baronits Gábor és Vastag Csaba közös produkciója a színpadon

Eke Angéla, Horváth Éva, Baronits Gábor és Vastag Csaba közös fürdőzése furcsán hangozhat, de félreértés ne essék! A varieté látványa egyenlően kedvezett a női és férfi nézők számára. 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 14. 21:18

Címkék: geoblocked   csakshow_dontoprodukciok   Csak show_VastagCsaba   Csak show_BaronitsGabor   csak show_EkeAngéla   Csak show és más semmi   Csak show_HorvathEvaKÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS