2020. február 18. kedd
Bernadett
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Orosz téli mese hangultatot varázsolt Köllő Babett és Curtis

Ambivalens érzéseket okozhatott Köllő Babett és Curtis produkciója. A szabad szájú rappert nem sűrűn látni balettozni, de a Csak show és más semmi Döntőjében ez is megtörtént. 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 14. 19:56

Címkék: geoblocked   csakshow_dontoprodukciok   Csak show és más semmi   Csak show_Curtis   Csak show_KöllőBabettKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS