2020. november 25. szerda
Katalin
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

A Csak show és más semmi showkirálya: Vastag Csaba

A Csak show és más semmi Döntőjében a versenyzők ismét párokban mutatták be produkciójukat: Köllő Babett és Curtis tütüben tipegtek, Szandi és Vastag Csaba együtt ropták, Koholák Alexa és Pápai Joci buborékokkal borították be a stúdiót, Tatár Csilla és Schobert Norbi Kangooztak, Horváth Éva és Veréb Tamás a levegőben nyűgöztek le minket, Eke Angéla és Baronits Gábor zsonglőrködtek, majd a közös előadásokat követően pedig csoportosan is láthattuk őket, ám fontos, hogy ezúttal már a végső győzelem volt a tét. 

Nézd meg a Döntő legjobb pillanatait!

A Csak show és más semmi Döntőjét a két ragyogóan szép háziasszony, Liptai Claudia és Ördög Nóra látványos bevonulása indította el.

20181214_Csak_Show_frame_6590.png

Richter József hatalmas meglepetéssel készült a Döntőre. A győztes egy cirkuszi szerződéssel is gazdagabb lesz.

Szandi és Vastag Csaba a próbák elején még kételkedtek abban, hogy képesek lesznek-e műsorszámukat a Döntőig begyakorolni.

Méltó módon nyitotta meg a Csak show és más semmi Döntőjét Szandi és Vastag Csaba akrobatikus rocky száma. Igazi rock’n’roll hangulat kerekedett a stúdióban.

Az ítészek szerint Szandi és Vastag Csaba közös produkciója 40 pontot ért.

Koholák Alexa és Pápai Joci a gyakorlások alatt a technika elsajátítását tartották a legnehezebbnek. Less bele a kisfilmbe, hogy megtudd miként küzdöttek meg a nehézségekkel!

Koholák Alexa és Pápai Joci ˝tisztára˝ mosták a kezüket a produkció alatt, ugyanis szappanos vízzel varázsoltak csodálatos formákat.

Koholák Alexa és Pápai Joci vízgömb show-ja 33 pontot hozott a duónak.

Curtis a próbák alatt nem csak a tánc miatt volt bajban, hanem a balett műfajban használt szakszavak kiejtésénél is.

Ambivalens érzéseket okozhatott Köllő Babett és Curtis produkciója. A szabad szájú rappert nem sűrűn látni balettozni, de a Csak show és más semmi Döntőjében ez is megtörtént.

A művészi balettnek köszönhetően Köllő Babett és Curtis 39 pontot kapott.

A birodalmi lépegetést gyakorolta a kangoozás helyett Tatár Csilla és Schobert Norbert a próbák alatt. Nézd meg a kisfilmet a felejthetetlen pillanatokért!

Ez volt aztán igazán zsírégetés! Tatár Csilla és Schobert Norbert nem örömükben ugráltak, ez a produkció része volt.

Tatár Csilla és Schobert Norbert műsorszámára 40 pontot adtak az ítészek.

Nehéz helyzetbe került Eke Angéla és Baronits Gábor a felkészülési időszak alatt. Nem volt edzőjük, aki jó tanácsokkal látta volna el őket, de aztán megérkezett a megmentőjük, Ungár Anikó.

Ebben a produkcióban igazán meg tudta mutatni Eke Angéla és Baronits Gábor, hogy mennyire ügyesek a zsonglőrködésben, amit ráadásként megfűszereztek több bűvésztrükkel is.

Eke Angéla és Baronits Gábor sokszínű produkciója 40 pontot kapott.

Horváth Éva és Veréb Tomi sokat láttak a Csak show és más semmi adásai és az azokra való felkészülések alatt, de a Döntőre való gyakorlás igazi kihívást jelentett számukra.

Horváth Éva és Veréb Tamás káprázatos légtornásszá változtak a Csak show és más semmi Döntőjében. Nézd meg a hihetetlen műsorszámot!

Horváth Éva és Veréb Tamás kicsit sem veszélytelen, viszont annál szebb performansza 40 pontot ért a zsűri szerint.

A Csak show és más semmi tizedik adásának győztes párosa: Horváth Éva és Veréb Tamás, ám még mindig volt miért izgulnunk. 

Ami késik nem múlik! A megszokott Badár Tomi trükk nélkül a Döntő sem érhet véget. A zsűritag nagy álma is teljesült azzal, hogy a Csak show és más semmi színpadára állhatott.

A csoportos produkcióra való felkészülések alatt Eke Angéla és Horváth Éva kifejezetten örültek, hogy kádas varietét kapták feladatnak. Vastag Csaba és Baronits Gábor pedig annak örült, hogy nem nekik, hanem a lányoknak kell egy kádban próbálniuk.

Eke Angéla, Horváth Éva, Baronits Gábor és Vastag Csaba közös fürdőzése furcsán hangozhat, de félreértés ne essék! A varieté látványa egyenlően kedvezett a női és férfi nézők számára.

Az ítészek kicsit szétcsúszottnak találták a kádas produkciót, de a szórakoztatásban nem volt hiányuk.

Curtis, Pápai Joci, Schobert Norbi és Veréb Tamás újra gyerekként érezhették magukat, amikor a fejükre húzott óriás lufival kellett gyakorolniuk a Döntőre.

Hangos kacajok hangja töltötte meg a stúdiót Curtis, Pápai Joci, Schobert Norbi és Veréb Tamás parádés előadása alatt.

Köllő Babett a könnyeivel küzdött a próbák alatt, szinte halálfélelme volt, amikor a csoportos légtornász műsorszámot kellett gyakorolnia társaival.

Tökéletes szinkron, lélegzetelállító látvány és hihetetlen bátorság jellemezte Koholák Alexa, Köllő Babett, Szandi, Tatár Csilla közös produkcióját.

Tatár Csilla hálás volt, hogy a légtornász feladatot Szandival, Babettel és Alexával adhatta elő. Elárulta, hogy igazi harmónia alakult ki köztük.

Koholák Alexa könnyek között fogadta a zsűritagok dicséretét, hiszen halálfélelmek között készült fel a produkcióra.

 A Csak show és más semmi Döntőjének végén kiderült, hogy ki az elmúlt tíz hét legjobbja, azaz a végső győztes Vastag Csaba lett. Gratulálunk!

Természetesen Kárpáti Rebeka le is csapatt a showkirályra, és élőben faggatta a győzelmet követően.

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi végső Döntőjét!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 14. 22:04KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS