2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Ők sem hitték el: Tatár Csilláék hajmeresztő produkciója mindent vitt

A Döntőben kiderül, ki lesz a végső showkirálynő vagy showkirály, de az azt megelőző adás is rengeteg izgalmat tartogatott: Tatár Csilla és Vastag Csaba a szabadságukért küzdöttek, Koholák Alexa és Schobert Norbi stand-up comedy-vel szórakoztattak, Eke Angéla és Veréb Tamás színházat varázsoltak a színpadra, Horváth Éva és Curtis a Parno Graszt muzsikáját dalolták, Szandi és Baronits Gábor görkorcsolyáztak, Köllő Babett pedig kihúzhatott egy tételt a bakancslistájáról Pápai Jocival, akik a FreeLusion produkcióját adták elő.

A Mikulás-láz elért a Csak show és más semmi kilencedik élő adásába is, amit természetesen a két meseszép műsorvezető Ördög Nóra és Liptai Claudia nyitott meg apró manócskák kíséretében.

Bármilyen meglepő, de a Mikulás puttonyában ott lapult a sok ajándék között egy zseniális Badár Tomi kártyatrükk is.

Futást, zuhanást, zongorázást és többek között a mászást is kellett gyakorolnia Köllő Babettnek és Pápai Jocinak. A párosnak egy virtuális világ szereplőinek kellett lenniük minél valósághűbb módon.

A Csak show és más semmi kilencedik élő adása elején rögtön egy virtuális világba csöppentünk. Köllő Babett és Pápai Joci ámulatba ejtő freelusion tánca tökéletesen megalapozta a hangulatot.

A hibátlan koreográfiájú freelusion tánc 37 pontot hozott Köllő Babettnek és Pápai Jocinak.

Kárpáti Rebeka élőben faggatta az első párosunkat: Köllő Babett kommentálta a zsűri értékelését, Pápai Joci pedig megállapította, lehetséges, hogy szőrösebb mint King Kong.

Curtis autóbalesete megnehezítette a felkészülést az élő show-ra. Less bele a kisfilmbe, és nézd meg az eseménydús próbákat!

Eszméletlen hangulatot teremtett Horváth Éva és Curtis, akik megmutatták milyen az igazi ˝mulatási˝ roma stílusban tálalva.

Horváth Éva és Curtis vérpezsdítő romatánca a zsűrit is meggyőzte, ezért a páros 34 pontot zsebelhetett be.

Mint mentálisan, mint fizikailag rá kellett készülni Tatár Csillának és Vastag Csabának a szabaduló műsorszámra, ami már a próbák alatt is rengeteg izgalommal járt. A felkészülésben Németh Gábor volt a segítségükre.

Ha segítségért szeretett volna kiáltani sem tudott volna Tatár Csilla és Vastag Csaba, ugyanis a kötelek fogságából leragasztott szájjal kellett kiszabadulniuk. Az izgalomtól pattanásig feszülő produkció happy end-el végződött a szabadulóművészeknek.

A bravúros szabadulás ámulatba ejtette a zsűrit, így 39 pontot kapott Tatár Csilla és Vastag Csaba duója.

Ördög Nóra és Liptai Claudia nagy bejelentést tett. Van karácsony Kevin nélkül, csak nem nálunk. Idén sem maradunk Reszkessetek, betörők! filmek nélkül.

Eke Angéla és Veréb Tomi próbáját sem kerülte el a balszerencse. Sajnos a színész háta a felkészülések alatt megroppant, ami nehezítette a gyakorlást is.

Eke Angéla és Veréb Tamás kortárs balettje még a próbák alatt történt balesetek, és a színésznő véletlen kicsúszása ellenére is lenyűgözőre sikeredett.

Eke Angéla és Veréb Tamás balettja hatással volt az ítészekre is, a páros 40 pontot köszönhet nekik.

Koholák Alexa és Schobert Norbi a próbák alatt azt a koncepciót választotta, hogy a vicceket a saját hiányosságaikra építik fel stand-up műsorszámukban.

Koholák Alexa és Schobert Nortbert stand-up előadására nem mondhatjuk, hogy ennek a fele sem tréfa, ugyanis a produkció a tréfákon és a felhőtlen nevetésen alapult.

A hasizmokat is erősítő, kacagtató produkció a zsűri komolyságát is elvette, 29 pontot adtak Koholák Alexának és Schobert Norbinak.

Szandi az otthonában is görkorcsolyával a lábán főzött a családnak, hogy minél gördülékenyebben menjen majd a produkció is.

Féktelen erővel, ámulatba ejtő műsorszámot adott elő Szandi és Baronits Gábor, amit Richter József állva tapsolt meg.

Szandi és Baronits Gábor görkorcsolyás műsorszáma az ítészek szerint 40 pontot ért.

A Magyar Táncművészeti Egyetem Hallgatóinak impozáns táncát Köllő Babett és Curtis adja elő egy hét múlva.

Az AcroShock akrobatikus pörgős rock’n’roll számát Szandi és Vastag Csaba gyakorolhatja jövő hétig, és adja elő a Csak show és más semmi fináléjában.

Kristály Márton vízgömb művész performanszát Koholák Alexa és Pápai Joci sajátíthatja el az utolsó élő adásig.

Schobert Norbert és Tatár Csilla választotta a Kangoo Club Hungary kalóriaégető produkcióját.

Az Art Impression művészeinek észveszejtő műsorszámát Horváth Éva és Veréb Tamás adhatja elő a fináléban.

Kristóf Krisztián zseniális zsonglőr számát Eke Angéla és Baronits Gábor hozza el a Csak show és más semmi fináléjába.

A Csak show és más semmi utolsó előtti élő adásának showkirálynője Tatár Csilla és showkirálya Vastag Csaba lett, félelmetes szabaduló műsorszámuknak hála.

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi kilencedik,
káprázatos élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 7. 22:14KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS