2020. szeptember 24. csütörtök
Gellért, Mercédesz
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Ilyen egy jó csapat: Kihívás elé állítottuk Horváth Évát és Szandit

Horváth Éva és Szandi is megkapták a fejhallgatót, és így kellett kitalálniuk, vajon, mit mond a másik. Nézd meg a videót, és áruld el, szerinted ki volt a jobb! 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 3. 13:06

Címkék: geoblocked   Csak show és más semmi   Csak show_HorvathEva   Csak show_SzandiKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS