2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Vastag Csaba fájdalmai ellenére is a legjobb tudott lenni Eke Angélával

A Csak show és más semmi nyolcadik adásában olyan izgalmas produkciókra lehetett számítani, mint Köllő Babett és Schobert Norbi vad ostorozása, Tatár Csilla és Baronits Gábor érzéki koreográfiája, Koholák Alexa és Veréb Tamás pörgős bulija, Horváth Éva és Szandi kedves show-ja a pónilovakkal, Eke Angéla és Vastag Csaba modern tánca, Curtis és Pápai Joci diabolo-mutatványa. 

A Csak show és más semmi nyolcadik élő adását apró sörényesek kíséretében a két meseszép házigazda, Ördög Nóra és Liptai Claudia nyitotta meg.

Liptai Claudia nyugodt szívvel állt színpadra, hiszen kisfia jobban van, hazaengedték a kórházból. Marci elengedte édesanyját ma este, persze csak a cuki pónik miatt.

Tévedés, ha bárki is azt hitte, hogy Badár Tomi nélkül startol el a Csak show és más semmi nyolcadik adása.

Koholák Alex és Baronits Gábor rájött a próbák alatt, hogy azt a bizonyos lemezt nem rángatni, hanem csúsztatni kell. Ez a tökéletes mix receptje.

A két lemezlovas Koholák Alexa és Veréb Tomi egy ütős mashup-al, a pop királyának dalaival kezdte meg az élő show-t.

Az űberkirály mix Koholák Alexának és Veréb Tominak 37 pontot hozott a konyhára.

Már a próbák alatt elolvadt Horváth Éva és kisfia Kristóf is a kicsi pónik láttán, de Szandi sem érzett másként, amikor az apróságokkal készültek az élő show-ra.

Kiakadt a cukiságmérő a hihetetlen póniparádétól. Horváth Éva és Szandi kezei között a pöttöm négylábúak bámulatos mutatványokat hajtottak végre a Csak show és más semmi színpadán.

A tündéri előadás meglágyította a zsűri tagok szívét is, így Horváth Éva és Szandi 35 pontot kaptak.

Tatár Csilla és Baronits Gábor a tüzes koreográfia mellet azt is megtanulták a próbákon, hogy nincs szenvedély szúrós tekintet nélkül.

Izzott a levegő a stúdióban a forró latin tánc alatt. Tatár Csilla és Baronits Gábor produkciójában a túlfűtött szenvedély felelevenítette a bikaviadalok hangulatát.

A tüzes tánccal a forróvérű duó 36 pontot tudhat magukénak.

Schobert Norbi az influenza ellenére kitartóan készült Köllő Babettel az élő show-ra. A színésznő a próbák alatt ráérzett, hogy miként lehet igazán büntetni ostorral.

Felkorbácsolta a kedélyeket Köllő Babett és Schobert Norbert előadása. De ebben az esetben a korbácsolást nem csak képletesen kell érteni, ugyanis odasuhintottak párszor.

A tekintélyt parancsoló ostorcsapkodás a zsűrit is lenyűgözte, ennek köszönhetően a páros 34 pontot kapott.

A két diabolo ördög, Curtis és Pápai Joci száműzte a komolyságot a közös próbákon. Less bele a kisfilmbe a derűs pillanatokért!

Curtis és Pápai Joci az összes ügyességüket elővették ehhez a produkcióhoz, amire szükség is volt. A két showkirály bravúrosan dobálta a homokórát.

A profi műsorszám miatt a maximális 40 pontot zsebelhette be Pápai Joci és Curtis.

Eke Angéla és Vastag Csaba közös próbái sajnos eléggé eseménydúsak voltak. Az énekes nem úszta meg a felkészülést sérülés nélkül, ugyanis a háta megrándult.

Eke Angéla és Vastag Csaba marionett táncán semmi sem látszott az énekes korábbi balesetéből, ami miatt abba kellett hagyni egy próbát. Tökéletes összhangban volt, a gyönyörű mondandóval fűszerezett műsorszám.

Eke Angéla és Vastag Csaba a zsűri elismerése mellé még 39 pontot kaptak.

A Freelusion modern táncára Köllő Babett csapott le, aki párjának Pápai Jocit választotta. A párosnak hét napja van elsajátítani a produkciót.

A Trio Donnert görkoris műsorszámát Szandi és Baronits Gábor fogja jövő héten előadni.

Parno Graszt fülbemászó zenélését Horváth Éva és Curtis választotta, akiknek egy hetük van, hogy minden hangot begyakoroljanak.

Likovics Alexandra és Baranya Dávid elbűvölő kortárs balettjét Eke Angéla és Veréb Tamás választotta.

Mindent bevetett Kertész Ricsi a jókedv érdekében, aki Koholák Alexát és Schobert Norbit is megnevettette. Jövő héten ők léphetnek Ricsi nyomdokaiba.

Németh Gábor szabadulóművész vérfagyasztó performanszát Tatár Csilla és Vastag Csaba mutatja be hét nap múlva.

A Csak show és más semmi 8. élő adásának showkirálynője Eke Angéla és showkirálya Vastag Csaba lett, meseszép előadásuknak hála.

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi nyolcadik, lebilincselő
élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 30. 22:16KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS