2020. november 29. vasárnap
Taksony
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Liptai Claudia közölte: ˝Vastag Csabi és Eke Angéla összejöttek...˝

Jóssa-Pál Adrienn és Jóssa Bence ˝poppin˝ táncát hét nap múlva Eke Angéla és Vastag Csaba fogja előadni. Ez lesz a második alkalom, hogy együtt dolgoznak, Liptai Claudia közölte: ˝Vastag Csabi és Eke Angéla összejöttek...˝ - persze csak az újabb produkció miatt.

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 23. 21:14

Címkék: geoblocked   csakshow_7feladatvalasztas   Csak show_VastagCsaba   csak show_EkeAngélaKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS