2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Drámai fordulatok és forró pillanatok a Csak show és más semmi adásában

A Csak show és más semmi ma esti adása is hozta a kötelezőt, hiszen újabb látványos produkciókból nem volt hiány: Curtis és Baronits Gábor chippendale tánccal forrosította fel a hangulatot, Köllő Babett és Tatár Csilla csilláron légtáncolt, majd Eke Angéla és Vastag Csaba homokkal rajzolt művükkel varázsolta el a zsűrit, Horváth Éva és Schobert Norbi a karikákat lovagolták meg, Koholák Alexa és Pápai Joci mentalistaként olvastak a gondolatokban, Szandi és Veréb Tamás pedig elhozta a bulit, hiszen beatboxoltak egy nagyot. 

A Csak show és más semmi hetedik élő adását a hölgyek örömére szexi chippendale táncosok forró show-ja nyitotta meg, akik azért, hogy még jobban a gyengébbik nem kedvében járjanak még az ingüktől is megváltak Ördög Nóra és Liptai Claudia segítségével.

A történelem ezúttal is megismételte önmagát, hiszen Badár Tomi megint készült egy drámai trükkel, ami miatt izgulhatott Balázs Andi...

Szandi tartott attól, hogy a próbákon nehogy összeakadjanak a lábai és letörjenek a körmei, de szerencsére a felkészülést megúszta ezek nélkül.

A hetedik élő adás első műsorszámát Szandi és Veréb Tomi adta elő, akik a fejük tetejére álltak, hogy jó pontokat kapjanak.

Szandi és Veréb Tomi tökéletes összhangú produkciója 36 pontot ért.

Koholák Alexa és Pápai Joci már több napja mentálisan rákészült a hetedik élő show-ra. Less be a próbákra!

Nem fogjuk könnyedén kiverni a fejünkből ezt a lenyűgöző produkciót, hiszen Koholák Alexa és Pápai Joci szinte belemászott mások gondolataiba.

Koholák Alexa és Pápai Joci agyturkász előadása 39 pontot ért.

Köllő Babett rosszul lett a próbán, Tatár Csilla félt a magasságtól, de a két showkirálynő elszántságuknak köszönhetően még több erővel folytatta a felkészülést a hetedik elő show-ra.

Minden értelemben a plafont súrolta Köllő Babett és Tatár Csilla produkciója. A két légtáncos ámulatba ejtette a nézőket, és az állva tapsoló zsűrit is.

A két gyönyörű csillárdísz, Tatár Csilla és Köllő Babett 40 pontot zsebelt be.

Schobert Norbi diszkótáncát vette elő a próbákon, Horvát Éva pedig hulahopp karikázás okozta fájdalmakon iparkodta túltenni magát.

Horváth Éva és Schobert Norbert állt a hulahopp karikák középpontjában, akik csípőmozgásukkal a zsűri figyelmének középpontjába is bekerültek.

Az ügyes csípőkörzésnek köszönhetően 32 pontot zsebelt be Horváth Éva és Schobert Norbert.

Eke Angéla és Vastag Csaba a próbák alatt a kézügyességüket fejlesztették, hogy minél szebb képeket tudjanak kiformálni homokból. Angéla gondolatai nagypapája körül forogtak a szívszorító produkció gyakorlása alatt.

Eke Angéla és Vastag Csaba gyönyörű homokanimációja megfagyasztotta a levegőt a stúdióban. Balázs Andi anyukájára gondolt a művészi előadás alatt, aminek az értékelését sem bírta könnyek nélkül.

Eke Angéla és Vastag Csaba megindító homokanimációja a zsűri szerint 39 pontot ért.

Curtis a próbák alatt nem hullámokat, hanem cunamit csinált. A rapper és Baronits Gábor már a gyakorlások alatt felkavarták táncukkal az állóvizet.

Sűrűn vehették a levegőt a lányok, ugyanis Curtis is Baronits Gábor chippendale show-ja felforrósította a levegőt a stúdióban. A két showkirály megmutatta, hogy kell megdobogtatni a kisasszonyok szívét.

Baronits Gábor és Curtis hódító táncukkal 38 pontot zsebeltek be.

Valtner Miklós ˝Mályki˝ produkcióját jövő héten Pápai Joci és Curtis fogja előadni diaboloval trükközve.

Jóssa-Pál Adrienn és Jóssa Bence ˝poppin˝ táncát hét nap múlva Eke Angéla és Vastag Csaba fogja előadni.

Rene Casselly Jr. pónis előadásával kimaxolta a cukiságfaktort. Horváth Éva a következő élő show-ban Szandi segítségével fogja az apró lovakat trükközésre bírni.

Nági és Dj Gerysson diszkó hangulatot varázsoltak a stúdióba zenéjükkel, amit jövő héten Koholák Alexa és Veréb Tomi mixel tovább.

A Pro-Art Táncstúdió művészeinek szenvedélytől fűtött paso doble táncát, Tatár Csilla és Baronits Gábor adja elő egy hét múlva.

Újra együtt áll majd színpadra Köllő Babett és Schorbert Norbert, Angelika és Nereus Lajos érzéki ostorozását adja elő a nyolcadik élő show-ban.

A Csak show és más semmi hetedik élő adásának két showkirálynője Tatár Csilla és Köllő Babett lett, akik pazar légtáncukkal emlékezetes pillanatokat okoztak, és a legtöbb pontot kapták.

Kattints, és nézd vissza a Csak show és más semmi hetedik, lélegzetelállító show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 23. 22:35KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS