2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Egymást követték a pikáns pillanatok a Csak show és más semmi színpadán

Formás fenekekkel zárult a Csak show és más semmi hatodik élő adása, melyben Köllő Babett és Horváth Éva dögös twerkjét, Tatár Csilla és Vastag Csaba ˝rippelkedését˝, Schobert Norbi és Pápai Joci kemény harcát, Szandi és Koholák Alexa ír sztepptáncát, Curtis és Veréb Tamás futballmérkőzését, valamint Eke Angéla és Baronits Gábor szenzációs rapjét láthattuk a színpadon. 

 Kezdetét vette a SHOW!


A legendás Freddie Mercury által ihletett nyitánnyal kezdődött el a hatodik Csak show és más semmi, ráadásul most Liptai Claudia és Ördög Nóra is készült egy egyszerű trükkel, mellyel meglepte Richter Józsefet és a nézőket.

Természetesen nem hiányozhatott a Csak show és más semmi hatodik élő adásából sem a hagyománnyá vált cseles Badár Tomi trükk.

Alexa foghatta a fejét, amiért Szandit választotta, hiszen a próbákon amint valami újat sajátítottak el, azt az énekesnő rögtön be is építette volna a produkciójukba.

Az első produkció során a páros kopogós lábakon táncolt be a színpadra, ezzel lenyűgözve a nézőket és a zsűrit is. Koholák Alexa és Szandi puskalábai illetve az énekesnő dögös ˝10-es˝ villantása 33 pontot hozott a párosnak.

A próbákon már alaposan bemelegítettek Schobert Norbiék, ám ez elég lesz ahhoz, hogy szétzúzzák a színpadot? 

Pápai Joci és Schobert Norbi szerencsére csak a színpadon törtek-zúztak, de ott mindent. A brutális produkció zúzós 40 pontot hozott a két kemény fiúnak.

Eke Angéla és Baronits Gábor már a próbákon ráhangolódott a rap életérzésre a BSW-nek hála, a pénzszórás legalábbis nagyon jól ment nekik. Vajon a szájuk is jól pörög?

A két MC, Eke Angéla és Baronits Gábor ezen a héten lazára vették a figurát és fülbemászó ritmusokba öntötték szavaikat, amit még egy vad csókkal is megkoronáztak. A dallamos szavalás 39 pontot hozott a duónak.

Curtis már a próbák alatt tudta kamatoztatni focis múltját, ellenben Veréb Tomival, akire ráfért a sok gyakorlás.

Freestyle stílusban pattogott a labda Curtis és Veréb Tamás lábai alatt. A páros az ügyes technikájuknak köszönhetően 31 pontot ˝cseleztek˝ be.

Tatár Csilla komoly kihívás előtt állt már a próbák alatt, mivel tériszonya van, de sikeresen leküzdötte félelmeit. A nagy esések ellenére Vastag Csaba és Csilla hamar elsajátította a bravúros mutatványokat.

Úgy néz ki, hogy a sok spenót és az erőleves megtette hatását Tatár Csillánál és Vastag Csabánál. Ezen a héten a páros jó erőben volt, és ez meglátszott az izmos pontszámaikon is, ugyanis 40 pontot tudhattak magukénak.

Köllő Babett és Horváth Éva egész héten gyakorolták a vadító twerkelést, ami már az elején sem ment nehezen a két bombázónak. A szenvedélyes anyukák megváltak gátlásaiktól, és a próbák alatt mesterfokon elsajátították a hódítást.

Ez dögös volt! Horváth Éva és Köllő Babett a férfiak örömére megmutatták, hogy milyenek az igazán szexi belevaló anyukák. A twerkelő gyönyörű hölgyek 40 pontot csábítottak össze, és még azt is elérték, hogy a zsűritagok állva tapsoljanak.

Szandi és Veréb Tomi fogja hét nap múlva előadni az Fman és a Sick Seven Crew látványos és fülbemászó beatbox produkcióját.

Koholák Alexa és Pápai Joci jövő héten belenéz a fejekbe, de szerencsére nem műtéti úton. A két sztár a következő élő adásban Danny Blue mentalista különös tehetségét fogja színpadra varázsolni.

Kiss Kata és Halasi Márk produkcióját a jövő heti élő adásban Horváth Éva és Schobert Norbi fogja hulahopp karikák bűvöletében előadni.

Quartzbox káprázatos homokanimációját Eke Angéla és Vastag Csaba fogja formálni a legközelebbi élő show-ban.

The Flying Angels légitáncát Köllő Babett és Tatár Csilla fogja légies könnyedséggel eltáncolni jövő héten a föld felett.

A következő héten a hölgyek sem maradnak ki a kényeztetésből, ugyanis a Hot Men Dance szívdöglesztő chippendale táncát Curtis és Baronits Gábor fogja tovább fokozni.

A Csak show és más semmi 6. élő adásának showkirálynője Tatár Csilla és showkirálya Vastag Csaba lett, bravúros műsorszámuknak hála.

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi hatodik, szexi élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 16. 22:22KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS