2019. április 21. vasárnap
Konrád
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Durva fájdalmakat éltek át Eke Angéláék a felkészülés alatt?

Eke Angélának és Curtisnek fontos üzenetük van számotokra: a Csak show és más semmi ötödik adásában elképesztően nehéz produkcióval állnak színpadra, és ne csapjon be Titeket, amit láttok, hiszen nem olyan egyszerű fejjel lefelé lógni a levegőben! 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 9. 14:40

Címkék: geoblocked   Csak show és más semmi   csak show_EkeAngéla   Csak show_CurtisKÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS