2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Kerek popsikkal zárult a Csak show és más semmi ötödik adása

Hétről hétre izgalmasabb kihívások elé állítja a Csak show és más semmi a versenyzőket, ahol sokszor nem csak fizikai nehézségekkel kell szembenézniük, hanem sokszor lelkileg is megviseli őket a felkészülés. Az ötödik élő show-ban Horváth Éva és Vastag Csaba lélegzetvisszafojtva húzta meg a ravaszt, Köllő Babett és Schobert Norbi a forró Brazíliába repített minket, Koholák Alexa és Baronits Gábor a magasban kötéltáncolt, Szandi és Pápai Joci a "pohár aljára" néztek, Tatár Csilla és Veréb Tamás ugrálóköteleztek, valamint Eke Angéla és Curtis feje tetejére állította a színpadot. 

A Csak show és más semmi ötödik élő adását káprázatos mutatvánnyal nyitotta meg Richter József gyönyörű felesége, Merrylu Casselly. Az artistaművész bebizonyította, hogy nyilazni nem csak kézzel, hanem lábbal is lehet!

Nem maradt el az elmaradhatatlan Badár Tomi trükk, ami nélkül élő adás most már el sem kezdődhet!

A kisfilmben Vastag Csaba bevallotta, hogy célzásban inkább esténként jobb, Horváth Évát pedig dús keblei hátráltatták a felkészülésben.

Az 5. élő adás első veszedelmes produkcióját Horváth Éva és Vastag Csaba adta elő. A sok gyakorlásnak köszönhetően szerencsére egy lövés sem tévesztett célt. A produkció is célba talált, ezért a zsűritől a maximális 40 pontot kapta.

Vastag Csaba a produkció alatt még ruháitól is megszabadította Horváth Évát.

Köllő Babett a gyakorláson hangsúlyozta, hogy a fürdőruhás produkciótól tart egy kicsit szemérmessége miatt, ellenben Norbival aki erre várt.

Köllő Babett és Schobert Norbert lépett másodikként a színpadra, és csempésztek karneváli hangulatot a stúdióba. Norbi hősiesen helytállt a produkció alatt, kiújult gerincsérve ellenére. A zsűri is díjazta a páros elszánt hozzáállását, így a duó 39 pontot zsebelt be.

Meggyűlt a baja Angélának és Curtisnek a gyakorlások alkalmával. Szerintük egy hét kevés volt ahhoz, hogy kivitelezzék azt amit elterveztek.

Curtis ezúttal is lógott, de szerencsére most nem a próbákról. Párjával Eke Angélával bravúros légtáncot adtak elő, és nyűgözték le a nézőket, valamint a zsűrit is. A légiesen könnyed műsorszám 35 pontot ért az ítészek szerint.

Tatár Csilla és Veréb Tomi nem számítottak arra, hogy az ugrókötelezés ilyen fájdalmakkal jár. A műsorvezető még a félmaraton után sem érzett ilyen kínsznvedést.

Tatár Csilla és Veréb Tamás minden kötelet átugrott, és mutatták be ügyességüket a Csak show és más semmi színpadán. A zsűri szerint a páros ügyesen megugrotta ezt a feladatot így 39 pontot kaptak.Szandinál és Pápai Jocinál csak annyira ˝telt be a pohár˝a próbákon, hogy jól szóljon.

 A duó dallamos produkciója ezúttal 33 pontot hozott a párosnak.

Legnagyobb félelmeit küzdötte le a próbák során Baronits Gábor és Koholák Alexa. Ám voltak pillanatok, amikor nehéz volt erősnek maradni..

Koholák Alexa és Baronits Gábor tökéletesen megtalálták a balanszt a lenyűgözőre sikeredett előadásukban. A jól kiegyensúlyozott kötéltánc az ítészek szerint 40 pontot ért.

BSW számát fogja elrappelni a következő héten a két jövőbeli MC, Eke Angéla és Baronits Gábor.

A Street Kings freestyle focis produkcióját Veréb Tomi és Curtis fogja gyakorolni jövő hétig, és előadni a Csak show és más semmi 6. élő adásában.

A Coincidance Táncszínház ír tánc show-ját Koholák Alexa és Szandi fogja a színpadra hozni következő pénteken.

A Kempo Show Team zúzós produkcióját Schobert Norbi és Pápai Joci fogja még zúzósabbá tenni jövő héten.

A Rippel Brothers előadását Tatár Csilla és Vastag Csaba fogja előadni, akiknek egy hetük van, arra hogy fizikálisan rákészüljenek az attrakcióra.

A Booty Cats erotikusan túlfűtött produkcióját a férfiak örömére, Köllő Babett és Horváth Éva adja elő hét nap múlva.

A Csak show és más semmi ötödik élő adásának showkirálynője Koholák Alexa és showkirálya Baronits Gábor lett, akik káprázatos műsorukkal felejthetetlen pillanatokat okoztak.

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi ötödik, tüzes élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 9. 21:50KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS