2018. november 14. szerda
Aliz
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

A show folytatódik! - Péntek 19.00

A Csak show és más semmi folytatódik péntek este a TV2-n. Horváth Éva és Vastag Csaba veszélyes produkcióval, Köllő Babett és Schobert Norbi vérpezsdítő brazil tánccal, Koholák Alexa és Baronits Gábor kötéltánccal, Szandi és Pápai Joci pohár dallal, Tatár Csilla és Veréb Tamás ugrálókötéllel, Eke Angéla és Curtis pedig gumifalas légtánccal készülnek majd. 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 3. 11:00

Címkék: geoblocked   Csak show és más semmiKÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS