2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Nézd vissza a Csak show és más semmi 4. adásának legjobb pillanatait!

Mindent a szemnek, és a fülnek is! A Csak show és más semmi párosai ismét elképesztő produkciókkal álltak színpadra. Köllő Babett és Curtis izgalmas fakírshow-val, Koholák Alexa és Vastag Csaba a Fool Moon produkciójával, Szandi és Baronits Gábor látványos karikán, Horváth Éva és Veréb Tamás bicikliken, Eke Angéla és Pápai Joci forró tangóval, Tatár Csilla és Schobert Norbi pedig vad rockkal nyűgözte le a nézőket.

Kezdetét vette a SHOW!

Szalagok kíséretében, Liptai Claudia és Ördög Nóra megnyitotta a 4. élő adást itt a TV2-n!

Tomi ismét gondoskodott róla, hogy ezen a héten se maradjon trükk nélkül a Csak show és más semmi közönsége és zsűritársai.

Első párosunk lázasan készült a nagy koncertre, olyannyira, hogy Tatár Csillát még kisfia, Milán is segítette a gyakorlásban.

Az estét Tatár Csilla és Schobert Norbi nyitotta meg a Hooligans-szel az élen. A párost még sosem láttuk ilyen vadként. A produkció összesen 35 pontot ért.

Szandinak nem volt ismeretlen a karikás produkció, ellenben Baronits Gáborral, aki próbákat sem vette olyan könnyen, ugyanis a szédületes produkció megártott neki. Az énekesnő a kisfilmben elárulta, hogy már egy hullahopp karika díj büszke tulajdonosa. 

Túlfűtött erotikus produkcióval lépett színpadra Szandi és párja Baronits Gábor. Richter József kiemelte Szandi tartását, hiszen olyan mint a profi artistáké. Lipta Claudia hangsúlyozta, hogy Szandi és Baronits Gábor is bizonyított édesanyjuknak előadásukkal. A páros összesen 39 pontot zsebelt be.

Koholák Alexa és Vastag Csaba a Fool Moon tanácsait igyekezték elsajátítani a próbákon. A versenyzők elárulták, nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik.

James Bond stílusban, elegánsan érkeztek a színpadra, ahol az elképesztő hangok mellett a fegyvereket is előrántották. A 007-es produkció 32 pontot ért a zsűri szerint.

Horváth Éva, aki nem fél a magasságtól és Veréb Tamás, aki imád biciklizni nem véletlen választották a sok ügyességet igénylő produkciót, ugyanis két keréken kellett gyakorolniuk az e heti előadásra. 

Nem volt veszélytelen ez a produkció sem, ugyanis több buktatót is rejtett, de az elképesztő előadás miatt 33 pontot kaptak az ítészektől.

Eke Angéla és Pápai Joci érzelmes feladat elé álltak, hiszen a tangó a szerelemről és a visszautasításról szól. Less be a páros próbájára!

Szenvedélyes ritmusokkal kísért lépések vonzották a tekintetet, amikor Angéla és Joci tangót táncolt a Csak Show és más semmi színpadán. Jociék zenés romantikája ezúttal 38 pontot hozott a párosnak.

Kárpáti Rebeka a Csak show és más semmi szünetében kifaggatta a sztárokat. Veréb Tomi elárulta, hogy pozitívan csalódott Évában, mert nem gondolta volna, hogy ilyen bevállalós.

Köllő Babett és Curtis közös gyakorlása nem ment gördülékenyen, ugyanis a rapper nem jelent meg az előadást megelőző egyik próbán, ezzel veszélyeztetve a felkészülést.

Szenzációs és igen rizikós előadással hozta ámulatba a közönséget Babett és Curtis. Ám Curtis próbáról való lógása miatt, nem maradt büntetés nélkül. 33 pontot tudhatnak magukénak.

A következő hétre Takács Andrea és Vándor-Tóth Zoltán lélelegzetelállító gumifalas légtáncát Eke Angála választotta. A színésznő párjának Curtist szemelte ki, aki így engedéllyel lóghat, mármint nem a próbákról... 

Jumpplus World fenomenális produkcióját Tatár Csillának és Veréb Tominak kell elsajátítani jövő hétig.

Grasso és Palotás Csaba hangzatos előadását, Szandi és Pápai Joci fogja színpadra vinni a Csak show és más semmi következő adásában.

The Gerlings magaslati mutatványaival Koholák Alexa és Baronits Gábor fog megküzdeni.

Reinas del Ritmo vérpezsdítő brazil táncát Schobert Norbi és Köllő Babett fogja színpadra csempészni a következő élő adásban.

Ovidiu Tell hátborzongató célbalövései jövő pénteken Horváth Éva és Vastag Csaba által fog célba találni.

A Csak show és más semmi 4. élő adásának showkirálynője Szandi és showkirálya Baronits Gábor lett, ámulatba ejtő prodikciójuknak köszönhetően. 

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi negyedik, látványos élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 2. 21:58KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS