2019. október 17. csütörtök
Hedvig
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Őrült rajongó zaklatta Curtist?

Kiderült, hogy Curtis szerint a versenyzők közül előző heti párja, Horváth Évi a legszexibb, akinek az volt az első gondolata, hogy biztos volt a rappernek egy posztere róla. Ami azonban ennél is megdöbbentőbb az az, hogy Curtis bizony nem maradt ki az őrült rajongókból. Nézd meg a videót, melyből megtudhatod a teljes történetet! 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. október 29. 16:29

Címkék: geoblocked   Csak show és más semmi   Csak show_Curtis   Csak show_HorvathEvaKÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS