2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Nézd vissza a Csak show és más semmi harmadik élő adását!

Újabb parádés párosok, újabb vakmerő vállalásokkal tértek vissza a Csak show és más semmi 3. élő adásába. Köllő Babett és Koholák Alexa hastánccal csábított el minket, Curtis Horváth Éva álmát váltotta valóra, hisz cheerleaderekként álltak színpadra, Pápai Joci és Baronits Gábor üvegekkel trükköztek, Eke Angéla és Veréb Tamás a rúdról kápráztattak el, Szandi és Schobert Norbi elbűvölő produkcióval készült, Tatár Csilla és Vastag Csaba pedig látványos show-val várta a nézőket. 

Liptai Claudia és Ördög Nóra Las Vegas-i hangulattal nyitották meg a Csak show és más semmi 3. élő adását.

Újabb trükkel lepte meg a Csak show és más semmi zsűritagjait Badár Tamás a harmadik élő show-ban, ráadásul Tillát és Ödög Nórát is bevonta a mutatványba. 

A Csak show és más semmi háziasszonya a szabályokat ismertette, amikor saját bevallása szerint belegabalyodott a mondandójába. Liptai Claudia pedig viccesen reagálta le a helyzetet...

Tatár Csilla és Vastag Csaba kisfilmjéből kiderült, hogy Csilla nagyon várja a kisfia véleményét, mit szól majd a fény show produkciójukhoz.

Sötétben világító táncosokként robbantak be a Csak show és más semmi színpadára Csilla és Csabi.

A produkciót Tilla 10, Balázs Andi 10, Badár Tomi 9 és Richter József 9 pontra értékelték, így összesen 38 pontotot zsebelt be Tatár Csilla és Vastag Csaba.

Az első produkció után Kárpáti Rebeka Facebook live-on keresztül engedett betekintést a kulisszák mögé.

Nézd meg, hogyan készült Baronits Gábor és Pápai Joci elképesztő koktél-showjukra! Lehet, hogy megnyitják a Csak shake és más semmi bárt is?

Látványos koktél-show-val lépett színpadra Gábor és Joci. Ti megkóstolnátok a srácok koktéljait?

Richter József 8, Balázs Andi 9, Tilla 9, Badár Tomi 8 pontra értékelte a koktél-showt, így összesen 34 pontot zsebelt be Pápai Joci és Barontis Gábor. 

Babett és Koholák Alexa egy szexi hastánccal készültek a harmadik élő show-ra, ráadásul egy óriáskígyóval is meg kellet ˝küzdeniük˝. Nézd meg, hogyan készültek a produkcióra!

Egy igazán szexi hastánccal kápráztatta el a közönséget Babett és Alexa.

Badár Tomi 10, Tilla 10, Balázs Andi 10 és Richter József is 10 pontra értékelte Babett és Alexa szexi táncát, így összesen 40 ponttal gazdagodtak.

A szünetben Koholák Alexa a Kárpáti Rebekának elárulta: "Babett egy amazon", hiszen a sérülése ellenére is csábítóan tudta teljesíteni a feladatot. 

A Csak show és más semmi harmadik adására egy lehengerlő cheerleader-produkcióval készült Horváth Éva és Curtis. A próbák során Éva döbbenten tapasztalta, hogy a szurkolólányok nagyon alacsonyak, így megijedt, vajon Curtis bírja-e majd a kihívást.

Elképesztő koreográfiával nyűgözték le a közönséget Curtisék.

Ördög Nóra megállapította, hogy Curtisnek nem nagyon kellett edzőterembe mennie az elmúlt héten, eleget gyúrt a felkészülés alatt. Liptai Claudiának pedig azonban valami egészen más tűnt fel... 

Badár Tomi 10, Till Attila 10, Balázs Andi 10 és Richter is 10 pontra értékelte Horváth Éva és Curtis cheerleader-produkcióját. 

A fitneszguru és Szandi mágikus-show-jához nemcsak kártyatrükköket, hanem varázspálca mutatványokat is elsajátítottak. Nézd meg, hogyan készültek elbűvölő produkciójukra!

A páros szó szerint elbűvölte az ítészeket és a közönséget varázslatos produkciójukkal.


Schobert Norbi 20 éve várt rá, hogy benyúlhasson Szandi keblei közé... Norbi előre elnézést kért Szandi férjétől, és Rubint Rékától, amiért be kellett nyúlnia az énekesnő keblei közé...

 Ezt Richter József 7, Balázs Andi 9, Tilla 10 és Badár Tomi 9 pontra értékelte, így összesen 25 pontot kaptak.  

A szünetben Scobert Norbi Kárpáti Rebeka élő bejelentkezésében elárulta, amint hazaér Rékánál is beveti a melltartó- trükköt.

 

"Angi a rúdon egyszerűen fantasztikusan működik"- mondta Veréb Tomi a rúdtánc-produkciójuk próbáján. 

Igazán szexi produkciónak lehettek szemtanúi a Csak show és más semmi zsűritagjai. A közönség állva tapsolt az előadás végén.

A zsűri Veréb Tomi és Eke Angéla produkcióját összesen 40 ponttal jutalmazta.

Elképesztő show-t nyomott a Csak show és más semmi színpadán a Hooligans. A leggyorsabbnak pedig Norbi bizonyult, aki Tatár Csillát választotta. Így ők készülhetnek jövő héten az együttessel.

A szünetben Kárpáti Rebekának a élő bejelentkezésében Barontis Gábor elárulta, hogy fél a nőktől.

Princz Nóra és Kemény Tamás fantasztikus tangója láttán Eke Angéla érezte úgy, hogy ő is szívesen táncra perdülne. Ebben társa pedig Pápai Joci lesz a következő adásban.

A Hegeshow biciklis akrobatái lenyűgözték Veréb Tomit, így ő pattanhat nyeregbe legközelebb, méghozzá Horváth Évával.

Szabó Kira és Zelei Zoltán fantasztikus karikás produkciója láttán Szandi döntött úgy, hogy bevállalja a feladatot, méghozzá Baronits Gáborral.

A Fool Moon előadása lenyűgözte Koholák Alexát, így jövő héten ő és párja, Vastag Csaba köszörülhetik a torkukat.

Liptai Claudia nem hiába jelentette ki a produkció előtt, hogy ezt otthon soha, senki, semmilyen körülmények között ne próbálja ki. Gyertyán Balázs meghökkentő fakír-produkciójában Balázs Andi is segédkezett. Köllő Babett és Curtis készíthetik a szöges ágyat jövő hétre.

A nézők szavazatai és a zsűripontok alapján a harmadik legjobban teljesítő páros Köllő Babett és Koholák Alexa lett, majd a dobgó második fokára Horváth Éva és Curtis állhatot fel. 

A Csak show és más semmiben Eke Angéla és Veréb Tomi lett a harmadik adás győztes párosa.

Kattints ide, és nézd vissza a Csak show és más semmi harmadik, elképesztő élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. október 26. 21:58KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS