2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Ilyen volt a Csak show és más semmi második adása!

Végre újra láthattuk a tizenkettő showkirálynőt és showkirályt, akik elképesztő mutatványokkal álltak színpadra. Eke Angéla és Schobert Norbi felforrósította a stúdiót a Tűzfészekkel, Horváth Éva és Baronits Gábor alámerültek, Köllő Babett és Vastag Csaba ninjaként ugráltak, Tatár Csilla párjával, Pápai Jocival lendületes tánccal készült a Fricska segítségével, Szandi és Curtis hip-hopra rázta, Koholák Alexa és Veréb Tamás pedig a Wallkings produkciójával nyűgöztek le minket.

Tüzes hangulatban vette kezdetét a Csak show és más semmi második adása. A két műsorvezető Liptai Claudia és Ördög Nóra  perzselő fáklyák forgatagában lépett a színpadra. 

A zsűri székekben a megszokott arcok ültek: ifj. Richter József, Balázs Andi, Tilla és Badár Tomi

file-1.jpeg

Badár Tomi Rubik-kocka trükkel indította az estét, asszisztense Balázs Andi volt a mutatványban:

Utolsókból lesznek az elsők, a színpadon egy tűzről pattant páros: Eke Angéla és Schobert Norbi

Balázs Andi majdnem elájult, úgy féltette a duót. A produkciójukat 10 pontra értékelte. Tillától 9, Richter Józseftől 8, Badár Tomitól 9 pontot kaptak. Így összesen 36 pontot gyűjtött be Angéla és Norbi.

Akik harcművészeti szintre emelték a kocsma verekedést: Köllő Babett és Vastag Csaba. Meglepetésemberként pedig Bodrogi Gyula is megjelent a színpadon. 

A ˝Linda˝ produkciót Richter József 6, Tilla 7, Balázs Andi 8, Badár Tomi 7 pontra értékelte, így összesen 28 pontot gyűjtött be Babett és Csaba.

Köllő Babett a maximumot nyújtotta a színpadon, de az egyik mozdulatnál rosszul esett a produkció közben és megsérült a lába:

A következőkben Pápai Joci és Tatár Csilla próbált minél több pontot szerezni néptáncukkal. 

A zsűrit lenyűgözte a mulatós vámpír Joci és párja, Csilla. Ez a pontszámokon is visszatükröződött. Badár Tomi 8, Balázs Andi 9, Tilla 8, Richter József 8, így összesen a zsűri 33 ponttal jutalmazta a párost.

 

A szünet alatt Kárpáti Rebeka Schorbert Norbit, Vastag Csabát, Pápai Jocit és Tatár Csillát is faggatta élményeiről:

Koholák Alexa és Veréb Tomi halált megvető bátorsággal ugrottak a gumiasztalra. Nézd meg mutatványukat!

Richter József kemény szavakkal értékelte az extrém trambulinos produkciót. Aki pontszámban is szigorú volt. Richer Józseftől 4, Tillától 5 pontot zsebeltek be.  Balázs Andi  és Badár Tomit már lágyszívűbb volt. A zsűritől összesen 25 pontot kaptak. 

Dumában mindketten jók, de vajon riszálásban is...? A Csak show és más semmi színpadán Curtis és Szandi:

Micsoda táncpárbaj! Nemcsak a nézőket, de a zsűrit is lenyűgözték. Richter József 8, Tilla 9, Badár Tomi 9 Balázs Andi maximum, vagyis 10 ponttal jutalmazta Szandit és Curtist. Összesen 36 pontot kaptak. 

 Horváth Éva és Baronits Gábor sellőként mutathatták meg, mire képesek.

A Csak show és más semmi hableánya és hablegénye elkápráztatta a zsűrit medencés produkciójukkal. Az este legmagasabb pontszámával, azaz 39 ponttal foglalhatták el helyüket a páholyban.

A versenyzők mellett Badár Tomi is Kárpáti Rebeka mellé ˝varázsolódott˝ a szünetben, így összegezte az eddig látottakat. 

Megkezdődött a következő heti feladatok kiválasztása. Elsőként a DIRTY LED LIGHT CREW adta elő produkcióját, akik káprázatos fényjátékot varázsoltak a színpadra. Jövő héten Vastag Csaba villanyozhatja fel a zsűrit és a nézőket egy ilyen produkcióval. Tatár Csillát választotta partnereként.

Párkányi Kolos mutatványa Schorbert Norbit is megígézte, aki Szandit választotta párként. Így jövő héten ők bűvészkedhetnek. 

Az újdonsült duókat Kárpáti Rebeka kérdezte a szünetben

Rózsa Csilla és Holoda Péter mindenkit megbabonázó rúdtánc koreográfiát mutatott be, Eke Angéla le is csapott a megigéző feladatra, akinek partnere Veréb Tomi lesz jövő héten. 

Németh 'Topgun' Norbi produkcióját látván mindekinek megjött a kedve az italozáshoz. Ám most gyártani kell őket, nem pedig meginni. Jövő héten Baronits Gábor lehet bartender Pápai Jocival.

A folytatásban a Beac Cheerleaders előadását láthatták a nézők. Horváth Éva régi vágya válik valóra azzal, hogy pomponlány lehet, aki Curtist választotta maga mellé. Izgalmakból jövő héten sem lesz hiány az biztos.

Köllő Babettéknek nem úgy sikerült a produkciójuk ahogy tervezték. Sérüléséről Kárpáti Rebekának mesélt a szünetben.

Az utolsó felvonásban a The Bellydancers lépett a színpadra, és  mivel Alexa és Babett maradt feladat nélkül így egyértelműen nekik kell érzéki hastáncot lejteniük jövő héten a kígyókkal.

A második körös szavazás után kiderült, hogy a nézők és a zsűri szerint is az este favorit párosa Horváth Éva és Baronits Gábor lett. 

Jövő héten újabb felejthetelen produkciókkal készülnek a versenyzők, érdemes lesz akkor is nézni a Csak show és más semmit!

Kattints, és nézd vissza a Csak show és más semmi második élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. október 19. 22:35

Címkék: Csak show és más semmi   showkiralyno   showkiralyKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS