2020. szeptember 27. vasárnap
Adalbert
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Eke Angéla tüzes, mégis fél ettől a produkciótól

Eke Angélának és Schobert Norbinak kár volt a végére hagyni a feladatválasztást, hiszen egy olyan produkciót kaptak, mely nem csak rájuk, de a közönségre is veszélyes lehet. A tűzzel nem játsszunk, most azonban Angélának és Norbinak mégis ezt kell tennie. Nézd meg, hogyan készülnek a látványos show-ra! 

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. október 18. 10:18

Címkék: geoblocked   Csak show és más semmi   showkiralyno   showkiraly   Eke Angéla   csak show_EkeAngéla   Csak show_SchobertNorbi   schobert norbiKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS