2019. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Alexa Veréb Tominak: Nagyon utállak

Megalakultak az újabb párosok a Csak show és más semmi második adására, és Veréb Tamás Koholák Alexát választotta, hogy a falról leugorjon vele. Az első próbán Alexa csak imádkozni tudott, hiszen nagyon magasról kellett nekik lezuhanni, Tomi pedig már azon gondolkodik, hogy milyen extrém trükköket kellene elsajátítaniuk még.

Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről-hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nemcsak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A látványos színpadi produkciókban kulcsfontosságú lesz az akaraterő és a teljesítmény, amelyekkel a nézők mellett olyan ítészeket kell lenyűgözniük a szereplőknek, mint Balázs Andi színésznő, a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József, valamint Badár Tamás bűvész-humorista. Akik a showkirályok és showkirálynők között versengenek majd péntek esténként a legjobbnak járó címért: Tatár Csilla, Köllő Babett, Horváth Éva, Eke Angéla, Szandi, Koholák Alexa, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. október 17. 17:35

Címkék: geoblocked   Csak show és más semmi   showkiralyno   showkiraly   Csak show_Alexa   Csak show_VerébTomi   koholák alexa   veréb tamásKÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS