2021. január 16. szombat
Gusztáv
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Nézd vissza a Csak show és más semmi látványos első adását!

A Csak show és más semmi tizenkettő showkirálynője és királya lázasan készültek, hogy lenyűgözzék a nézőket. Kövessetek minket Facebookon és Instagramon, hiszen izgalmas kulisszatitkokat tudhattok meg online felületeinken az első adásról! 

A műsor két házigazdája, Liptai Claudia és Ördög Nóra már a Tényekben bejelentkeztek, hogy megmutassák a Csak show és más semmi elképesztő díszleteit. A két gyönyörű műsorvezető már izgatottan várja, hogy ők is láthassák a showkirálynők és a showkirályok produkcióit - Ti felkészültetek?

Tenyek_181012_CLN _ 01_frame_92443.jpg

Claudia és Nóra 7 méter magasból ereszkedtek alá - elindult a Csak show és más semmi! Nézd vissza a fantasztikus nyitányt!

A 12 versenyző már izgatottan várja, hogy bemutathassák elképesztő produkcióikat.

20181012_Csak_show_frame_12303.jpg

És íme, a Csak show és más semmi zsűritagjai: Richter József, Balázs Andi, Tilla és Badár Tomi! A fiatal bűvész pedig rögtön egy látványos trükkel indított.

A mai este folyamán a nézőkre is nagy feladat vár: szavazz az ingyenes TV2 Live applikációval - pontozd kedvenceidet 1-10-ig!

Koholák Alexa és Norbi nyitották a SHOW-t egy elképesztő akrobatikus kosárlabdázással, amiben a Face Team volt segítségükre. Nézd meg a páros kisfilmjét:

A produkciót Richter József 7, Tilla 6, Balázs Andi 8, Badár Tomi pedig 7 pontra értékelte, így összesen 28 pontot zsákolt be Alexa és Norbi.

A folytatásban Horváth Éva és Pápai Joci igyekeztek elbűvölni a közönséget.

Az ítészek pedig bőkezűen jutalmazták a lenyűgöző produkciót: Richter József kivételével - aki 9 pontra értékelte őket - mindenki 10 ponttal jutalmazta a duót, így ők összesen 39 pontot gyűjtöttek be.

Következett Tatár Csilla és Curtis meghökkentő produkciója. Törpetánccal nyűgözték le a zsűritagokat és a közönséget. 

Ismét Richter József volt a szőrösszívű ítész - 7 ponttal jutalmazta Csilláékat, míg a többi zsűritag egységesen 8-8 ponttal jutalmazta őket. Összesen 31 pontot szereztek így.

Az első szünetben Kárpáti Rebeka faggatta élőben a műsor Facebook-oldalán a showkirálynőket és a showkirályokat friss élményeikről.

A következő páros a Csak show és más semmi színpadán Eke Angéla és Baronits Gábor voltak, akiknek ezúttal a ritmusérzékükre volt a leginkább szükségük, na meg arra, hogy merjenek odacsapni...

Richter József és Tilla 8 pontra, míg Balázsa Andi és Badár Tomi 9 pontra értékelte az energikus produkciót, így összesen 34 pontot gyűjtöttek Angéláék.

A folytatásban Köllő Babetten és Veréb Tomin volt a sor, hogy állati produkciójukkal elkápráztassák a nézőket és a zsűritagokat. A sztárvendégek ezúttal Műzi, Bébi, Gizmó, Csoki, Happy, Roti és Szofi voltak.

Ezúttal Badár Tomi volt a legfukarabb a pontokkal, ő ˝csak˝ 9 ponttal jutalmazta Babettéket, míg Tílla, Andi és József egyaránt 10 pontot ítélt meg nekik. Összesen 39 pontot gyűjtöttek.

Utolsó párosként Szandi és Vastag Csaba léptek színpadra. Az énekesnőnél már a felkészülés alatt eltört a mécses, ugyanis megható sztorit elevenített fel.

Az elképesztő produkciót ováció fogadta, állva tapsolt a közönség. Nem is csoda, hogy a maximálisan megszerezhető 40 ponttal jutalmazta Szandiékat a zsűri.

A második szünetben újabb versenyzőket faggatott Kárpáti Rebeka a kulisszák mögött a műsor hivatalos Facebook oldalán.

Kezdetét vette a következő heti feladatok kiválasztása. Először a Wallkings produkcióját nézhették végig a showkirályok és királynők. Végül Veréb Tomi vállalta a feladatot, és társának Koholák Alexát választotta, így jövő héten ők adhatják elő ezt a szenzációs produkciót.

A következő fellépő a R3D ONE volt, akiket Curtis húzott be, párjának pedig Szandit választotta, így ők máris nekiállhatnak gyakorolni az arckifejezéseket és a testtartást hip-hop-produkciójukhoz.

Lendületből a következő produkcióban sem volt hiány, érkezett a színpadra a Fricska, akiket végül Pápai Joci választott, párja a következő adásban pedig Tatár Csilla lesz.

A negyedik produkció, ami közül a showkirályok és királynők választhattak a NINJA SHOW volt, ahol - nem meglepő módon - a Ninja Warrior 2018 egyik harcosa, Béres Norbi is feltűnt. A lenyűgöző produkciót végül Köllő Babett választotta, párja pedig Vastag Csaba lesz.

A folytatásban a Kehelytáncot láthatták a versenyzők. A lenyűgöző produkciótól mindenkinek tátva maradt a szája. Horváth Éva úgy döntött, bevállalja az előadását, társának pedig ezúttal Baronits Gábort választotta.

Eke Angélának és Schobert Norbinak a TŰZFÉSZEK produkciója maradt, így ők egy igazán tüzes előadással készülhetnek a második élő show-ra.

Kezdetét vette az utolsó szavazás, a nézők még egy vokssal támogathatták kedvenceiket. Vajon ki nyerte el a leginkább a közönség tetszését az első adásban? Az este abszolút győztesei a zsűri és nézők szerint is Szandi és Vastag Csaba lettek elképesztő produkciójukkal. Gratulálunk!

De nincs megállás, jövő pénteken 19.00-kor újabb lenyűgöző és látványos produkciókkal jönnek a Csak show és más semmi showkirálynői és showkirályai. Liptai Claudia és Ördög Nóra pedig egy hatalmas öleléssel nyugtázta az első élő show-t. Várunk Titeket jövő héten is a képernyők elé! 

20181012_Csak_show_frame_274797.jpg

Kattints, és nézd vissza a Csak show és más semmi első élő show-ját!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. október 12. 22:28

Címkék: Csak show és más semmi   showkiralyno   showkiralyKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS