2021. január 23. szombat
Zelma, Rajmund
Adások Produkciók Extra videók További videók Versenyzők Zsűritagok Hírek Nyerj jegyet! Játékszabályzat

Nyerj belépőt a Csak show és más semmi élő adásaira!

Szeretnéd élőben látni kedvenceidet olyan helyzetben, melyekben még sosem voltak? Akkor itt a lehetőség! 

csak show nyeremeny.jpg

A 2018.10.12-i élő adásra páros belépőt nyert:
Melinda Varga
Kucsmár Vivien

A 2018.10.19-i élő adásra páros belépőt nyert:
Horváth Fanni

A 2018.10.26-i élő adásra páros belépőt nyert:
Börzsei Mónika
Hajsz Zsanett

A 2018.11.02-i élő adásra páros belépőt nyert:
Varga Melinda
Pinetz Evelin

A 2018.11.09-i élő adásra páros belépőt nyert:
Erdélyi Gáborné
Sóskuti András

A 2018.11.16-i élő adásra páros belépőt nyert:
Janás Krisztina
Titkos Rita

A 2018.11.23-i élő adásra páros belépőt nyert:
Gergely Ági
Mitnyan Viktória

A 2018.11.30-i élő adásra páros belépőt nyert:
Sinkó Anikó
Kérdő Erika

A 2018.12.07-i élő adásra páros belépőt nyert:
Dervalics Domonkos
Sebestyén Klaudia

A 2018.12.14-i élő adásra páros belépőt nyert:
Szabó Borbála
Turi Szabolcs


A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
(TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2018.10.08-től folyamatosan - heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal Csak show és más semmi című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt 2018. december 12-ig.

A nyeremény:
Páros belépőjegy a „Csak show és más semmi” péntekenkénti élő adására.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a tv2.hu/csakshowesmassemmi oldalon feltett kérdésre helyesen válaszolnak. A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték cikkben találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni, és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Csak show és más semmi oldalán elhelyezett cikk alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. Egy játékos a heti kérdést az adott héten csak egyszer válaszolhatja meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Csak show és más semmi hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a TV2 veszi fel, és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítjuk. A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyeremény - a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyereményként elnyert páros belépőjegy szerinti élő adás napján vehető át. A TV2 a nyeremény átvételének részleteiről és a Műsor élő adásában történő nézőként való részvétel egyéb feltételeiről a nyertest e-mailben tájékoztatja. Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorolunk ki.

Amennyiben a nyertes a TV2 nyereményről szóló tájékoztató emailjére 24 órán belül nem jelez vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

Amennyiben a nyertes az élő adás napján nem jelenik meg az előzetes tájékoztató levélben megjelölt időpontban, úgy elesik az élő adáson való részvételtől!

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit és hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.

A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

TV2.hu - Adatkezelési szabályzat

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 12. 10:00

Címkék: Csak show és más semmi   nyereményjátékKÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS