október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
BŰVÖS SZAKÁCS
Bűvös szakács - 2018.01.07.
A dödölle alapja közönséges krumplinudli tészta: főtt burgonya és liszt. A pirítás a szalonna, a tejföl, és a hagyma kiegészítés miatt mégis teljesen más az eredmény. Kíváncsi vagy, hogyan készül az eredeti dödölle? Akkor nézd meg a Bűvös szakács legújabb részét!

Egy magyar gyártású gasztronómiai televíziós sorozat, karizmatikus ételekről. Magyarokról és nem magyarokról, amelyek vagy meghonosodtak, vagy jó lenne megismerni őket. A sorozat szakértője Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elnöke, aki felkeresi a „tiszta forrást”, majd professzionális konyhán egy neves magyar szakáccsal bemutat lehetséges egyéni és kreatív fejlesztéseket. Minden epizód két szálon fut. A jó hagyomány felkutatása, az eredeti szépség dokumentálása: mi az, ami megőrzendő, mi az, ami elkorcsosult és jobb tőle megszabadulni. Másfelől az evolúciós utak keresése, az ételek finomítása, könnyítése, hétköznapi felhasználások. Minden esetben egyformán fontos az alapanyag és a technológia.

Korhatár: 12 év

2018. január 7. 12:15

Címkék: bűvös szakács   molnár b. tamás   gasztronómia



hirdetés




KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG