szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
BŰVÖS SZAKÁCS
Bűvös szakács – 2017.11.12.
A Bűvös szakács első részében Molnár B. Tamás utána járt, hogy hol készítik ma a legfinomabb töltött káposztát, így Gyergyószárhegyre látogatott, ahol a helyiekkel közösen elkészítették Magyarország címerételét. A műsorvezető ezután a hagyományból visszautazott a 21. századba, ahol megmutatta, hogyan ihlet meg ez a régi étel egy modern szakácsot.

Egy magyar gyártású gasztronómiai televíziós sorozat, karizmatikus ételekről. Magyarokról és nem magyarokról, amelyek vagy meghonosodtak, vagy jó lenne megismerni őket. A sorozat szakértője Molnár B. Tamás, a Magyar Gasztronómiai Egyesület elnöke, aki felkeresi a „tiszta forrást”, majd professzionális konyhán egy neves magyar szakáccsal bemutat lehetséges egyéni és kreatív fejlesztéseket. Minden epizód két szálon fut. A jó hagyomány felkutatása, az eredeti szépség dokumentálása: mi az, ami megőrzendő, mi az, ami elkorcsosult és jobb tőle megszabadulni. Másfelől az evolúciós utak keresése, az ételek finomítása, könnyítése, hétköznapi felhasználások. Minden esetben egyformán fontos az alapanyag és a technológia.

Korhatár: 12 év

2017. november 12. 12:04

Címkék: bűvös szakács   molnár b. tamás   recept   töltött káposzta




hirdetés




KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG