szeptember 15.
Enikő, Melitta

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
BEZÁR A BAZÁR!
Röhögőgörcs, milliós párnák, elbukott fődíj - ez történt a Bezár a bazár!-ban ezen a héten
A Bezár a bazár! elmúlt pár napja elképesztő izgalmakat hozott a nézők számára. Cikkünkből felidézheted, hogy ezen a héten a kvízkirályok és nyereményvadászok hogyan teljesítettek. 

A Bezár a bazár! 15. adásában Eszti volt a nyereményvadász, Tomi pedig a kvízkirály. Ezen Tilla és Majka igencsak meglepődött. Amikor Tomi elmesélte, hogy miért nem tudja ő megkaparintani az értéktárgyakat, a műsorvezetők nem hittek a fülüknek.

A Bezár a bazár! történetében először gyűjtötték össze a három millió forintot érő párnákat. Süti és Peti nem teljesítették a bazár kihívást így a robogó bennmaradt, de több millió forinttal hagyták el a stúdiót.

Egy váratlan pillanatban mért megsemmisítő csapást Majka műsorvezetőtársa intim tájékára. Hogy Tilla miként reagálta le a jól célzott ütést, azt megtudhatod a videóból.

Ildi tökéletes választ adott az első kérdésre, így Zsuzsinak már csak az volt a feladata, hogy sok-sok nyereménnyel együtt, időben érjen ki a bazárból. Sajnos ez elmaradt és beszorult. A játékosok Majkát okolták a szerencsétlenségért.

Adásból kimaradt jelenet: Majkára féktelen roham jött a Bezár a bazár! forgatásán. Szó szerint kinevette műsorvezetőtársát és egyben barátját, Tillát. Ettől a videótól garantáltan jó kedved lesz neked is! Még soha senki nem jutott el az utolsó fordulóig a Bezár a bazár!-ban. Ám a főnyeremény ezúttal sem talált gazdára, ugyanis Juli és Fanni elvéreztek a legutolsó kérdésnél.

Korhatár: 12 év

2019. május 18. 10:00

Címkék: bezár a bazár   tilla   majka
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG