szeptember 23.
Tekla, Líviusz

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
BABAVILÁG
Babavilág - központban a hasplasztika
Sosem lesz már a régi… gyakran hagyja el ez mondat szülés után a kismamák száját. Azonban nem szabad elkeseredni, ugyanis ma már egy esztétikai beavatkozás segítségével, újra csodálatossá varázsolható a kinyúlt, csíkos, eldeformálódott has.

A gyerekcipők sajnos hamar elhasználódnak, van azonban néhány praktika, amivel megnövelhetjük a kis cipők élettartamát. Ebben Szilvási Kata nyújt segítséget. Rengeteg kismama aggódik, hogy kisbabája szellemi, vagy testi fogyatékossággal jön világra, azonban az orvostudomány gyors fejlődésének köszönhetően ma már léteznek olyan vizsgálatok, illetve szűrőmódszerek, amelyekkel ezek a betegségek megbízhatóan azonosíthatóak. Az adásban szó lesz arról, hogy miért érdemes hazai és szezonális gyümölcsöt, zöldséget adni a kisbabáknak, előtte azonban Koppány Kata lakberendező, panelspecialista tanácsokat ad, hogyan alakítható egyedivé egy panellakás nappalija.

 Nézd meg a Babavilág videóját!

A Babavilág heti rendszerességgel jelentkező műsor, mely hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ötletekkel segíti a kismamák és édesanyák mindennapi életét csemetéjükkel. Műsorvezető: Szekeres Nóra

 


Korhatár: 12 év

2014. december 14. 10:00

Címkék: babavilág   gyerek   baba   szekeres nóra


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG