szeptember 23.
Tekla, Líviusz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
BABAVILÁG
Így őrizheted meg nőiességedet a várandósság alatt is
A legtöbb nőnek a várandósság alatt és különösen utána nehézséget okoz visszatalálnia nőiességéhez, és fenntartani párja érdeklődését. Ebben ad tanácsokat Dr. Bagdy Emőke, pszichológus.

Dr. Bagdy Emőke, Prima Primissima díjas pszichológus árulta el annak titkát, hogyan lehet egy nő egyszerre jó anya és kívánatos feleség. A nők terhességük alatt is gyakran hallják környezetükben, hogy nem baj, ha felszalad pár kiló, majd a szülés után úgyis megszabadulnak tőle. A pszichológus szerint nem szabad hagyni, hogy ezek a társadalmi üzenetek megtévesszék az anyát, hiszen a nőiességet minden korban és bármilyen élethelyzetben meg lehet tartani. Bagdy Emőke úgy véli, minden anya látja magán a pozitív változásokat, és ennek kihangsúlyozása, akár egy szép kismamaruha viselése senki számára sem lehet akadály. Ha a nők sugározzák magukból azt, hogy betöltötték fő feladatukat, és gyermeket hoztak a világra, azt a környezetük is meg fogja érezni. A szakértő szerint a nőknek fel kell készülniük a gyermek érkezésére, és az intim dolgokat mindenképp meg kell beszélniük párjukkal, hiszen ez nem csak az anyára tartozik.
A Napi tanács rovatban Korom Gábor árulta el, hogyan lehet kezelni, ha egy baba kutyás házba érkezik.

Nézd meg a Babapercek videóját!

A Babapercek hétköznaponként jelentkező műsor, mely hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ötletekkel segíti a kismamák és édesanyák mindennapi életét csemetéjükkel. Műsorvezető: Szekeres Nóra

 

 

Korhatár: 12 év

2014. július 16. 11:45

Címkék: bagdy emőke   babapercek   szekeres nóra
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG