november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
BABAVILÁG
A kicsik bőrápolásának fontossága
Az egyik hazai drogérialánc a bőr épségének megőrzésére hívja fel a figyelmet, kifejezetten a kicsik bőrápolását igyekszik megtanítani a szülőknek és a gyermekeknek.

Egy elhanyagolhatatlan szülői feladat, hogy tanítsuk meg gyermekünket egészségesen élni. Ebbe beletartozik az is, hogy vigyázzanak bőrük épségére. Az egyik hazai drogérialánc erre hívja fel a figyelmet, kifejezetten a kicsik bőrápolását igyekszik megtanítani a szülőknek és a gyermekeknek. Kanyó Roland, PR- és marketingmenedzser elmesélte, mi is ez a program és idén mivel egészül ki. Továbbá dr. Harmos Ferenc, bőrgyógyász kifejtette, miért is annyira fontos a napvédelem, valamint, hogy a kicsiknek miért fontos ezt megtanítanunk.
A Napi tanács rovatból pedig megtudhattuk, hogy a vitaminok igen kis mennyiségben szükségesek az emberi szervezet számára, azonban nélkülözhetetlenek. Dr. Páczai Anita, szülész-nőgyógyász elmondta, ezeknek a jó részét elő sem képes állítani a szervezet kellő mennyiségben, tehát kívülről kell pótolni őket. Hogy mit is értünk pontosan tápanyag alatt, és mekkora mértékben van szükségünk rá, az kiderül a videóból.

Nézd meg a Babapercek videóját!
A Babapercek hétköznaponként jelentkező műsor, mely hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ötletekkel segíti a kismamák és édesanyák mindennapi életét csemetéjükkel. Műsorvezető: Szekeres Nóra

 

 

Korhatár: 12 év

2014. április 29. 11:50

Címkék: babapercek   szekeres nóra

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG