május 22.
Júlia, Rita

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
BABAVILÁG
Szandi anyáskodó természetű

Izsó Bogi és tanára, Szandi azonnal egymásra találtak, hiszen Szandi azonnal kiskori önmagát látta meg a lányban. Az énekesnőt anyáskodó természete miatt csak Szandi maminak hívják tanítványai.

Továbbá a Babavilágban:

A légúti idegentest az öt éven aluliak körében fordul elő leggyakrabban. A félrenyelést megelőzhetjük, ha a gyermeket óva intjük attól, hogy futás közben majszoljon vagy eltesszük környezetéből az apró tárgyakat.
A felnőtt emberi test 60-70 %-a víz, a kisbabáknál ez a 75-80%-t is eléri. Kezdetben a folyadékbevitelt az anyatej és tápszer jelenti, de a hozzátáplálás után már vizet is kapnak a kicsik. Dr. Tausz István, gyermekorvos a csapvíz egészségkárosító hatásaira hívta fel a figyelmet, hiszen a klór fejlődési rendellenességet, emésztőrendszeri, szív-érrendszeri elváltozást eredményezhet.

A terhesség 12. hetében a magzat összes szerve kifejlődik már. Lassan megjelenik egy csík a hason, az úgynevezett linea nigra, amit a hormonszint változása okoz, nem pedig a has feszülése. A 14. hétben már meg lehet állapítani a pici nemét, igaz, még nem száz százalékosan. A tizennyolcadik héttől a kismamák már érzik a kicsi mozgását is.


Nézd meg a Babavilág videóját!

A Babavilág heti rendszerességgel jelentkező műsor, mely hasznos tanácsokkal, praktikákkal, ötletekkel segíti a kismamák és édesanyák mindennapi életét csemetéjükkel. Műsorvezető: Szekeres Nóra

Korhatár: 12 év

2013. június 22. 12:29

Címkék: szülés   gyerek   terhesség   magzat
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG