Videók
Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad
Összes videó Extra videók Hírek Versenyzők Nánázsia Extra I. évad

Videók˝Én tőle tartok...˝ - Horváth Gréta elárulta, miért fél Demcsák Zsuzsától
Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid a TV2 online riporterének, Lenzsér Olivérnek árulták el, hogy mit gondolnak versenytársaikról. Hogy Gréta miért fél Demcsák Zsuzsától, valamint Ő és Dávid melyik páros közé feküdne be legszívesebben, az kiderül a videóból!
Gáspár Zsolti szerint ez a különleges kapcsolat fűzi őket össze a Liu testvérekkel
A TV2 online riportere, Lenzsér Olivér alaposan kikérdezte Gáspár Zsoltit és Evelint arról, hogy mit gondolnak ellenfeleikről. A beszélgetés alatt igencsak meglepő dolgokra derült fény, így többek között kiderült, hol találkozott Evelin és Hódi Pamela, kivel fürdene együtt Zsolti, sőt az is, milyen ˝ősi˝ kapocs fűzi őket össze a Liu testvérekkel.
Hódi Pamela ezeket a versenyzőket tartja a legerősebbnek
Lenzsér Olivér az Ázsia Expressz promó forgatásán faggatta ki Hódi Pamelát és Huszár Zsófit a többi versenyzőről. Hogy kit gondolnak a legerősebb párosnak, azt a videóból megtudhatod!
Bereczki Krisztián ezt gondolja Hódi Pameláról: Ellenszenves és nem szimpatikus
A testépítő páros a megmérettetésük előtt őszintén beszélt az Ázsia Expressz 2 versenyzőiről. Hogy Bereczki Krisztián miért nem szimpatizál Hódi Pamelával, azt Lenzsér Olivérnek árulta el.
Janicsák Veca elárulta, kire a legkíváncsibb a versenytársai közül
Az énekesnő és férje, Ábel a TV2 online riporterének elárulták, hogy mit gondolnak versenytársaikról. Hogy Veca melyik párosra a legkíváncsibb, azt a videóból tudhatod meg!  
Kandász Andi: ˝Evelint én imádom˝
Demcsák Zsuzsát és Kandász Andit – a két elválaszthatatlan barátnőt - számukra otthonos közegben, könyvek közt lepte meg Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere. A barátnők vitathatatlanul felkészültek és tájékozottak, ez még előnyt jelenthet számukra a játék során. A riporter azonban nem tárgyi tudásukra volt kíváncsi, szemérmetlenül belekérdezett személyes véleményükbe a vetélytársaikkal kapcsolatban.A két nő a kérdések kapcsán eljátszott a gondolattal, mi lett volna, ha nem egy csapatba kerülnek.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Most kiderül, mennyire ˝hisztis˝ Bereczki Krisztián
Exkluzív videó: Nézd meg, milyen elképesztő kalandok elé néz Bereczki Krisztián és Bohos Kornél. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n! 
Így látják esélyeiket az Olimpiai bajnok Liu testvérek
Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere a jégen lepte meg a sportoló testvérpárt, akikkel ennek apropóján kivesézték az ellenfél csapatokat, valamint elmesélték első benyomásaikat a játékostársaikról. Arra a kérdésre, hogy kire bíznák az életüket a játék során, ha veszélyes helyzetről lenne szó, a fiúk meglepő választ adtak.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Ezt még a Liu testvérek gyomra sem bírta...
Ezekre az elképesztő megpróbáltatásokra még az Olimpiai bajnokok sem tudtak felkészülni maradéktalanul! Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Horváth Grétáék az Ázsia Expressz 2-re kapcsolatuk próbájaként tekintenek
A szerelmes pár kíváncsian várja, hogyan szerepelnek a feszült és kiszámíthatatlan helyzetekben. Gréta szerint az Ázsia Expressz kihívása pontosan megfelel arra, hogy kipróbálják, mennyit bír el a kapcsolatukra épített közös jövő. Ázsia Expressz 2- Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Janicsák Veca: ˝Nem nyugszom meg˝
Janicsák Veca és férje,  Ábel már nem először járnak együtt Ázsiában. Bár eddig csak pihenés kapcsán jutottak el az egzotikus tájra, most megismerik a kontinens kiszámíthatatlan, veszélyes oldalát. Hogy sikerül-e megőrizni a hidegvérüket, az a videóból kiderül. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Hódi Pameláék bebizonyítják, hogy nem ˝hisztis cicababák˝?
Exkluzív videó: Nézd meg, hogy mivel kell szembenéznie Hódi Pamelának és Huszár Zsófinak az Ázsia Expressz 2-ben! 
Gáspár Evelinék az Ázsia Expresszről: ˝Az egyetlen akadály az idő lesz, meg a WC˝
Exkluzív videó: Hogy a Gáspár család szoros köteléke a végsőkig kitart-e, az augusztus 26-tól 19.10-től kiderül az Ázsia Expressz 2-ben!
Ezért üvöltött torkaszakadtából Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi
Exkluzív videó: Most igazi próbatétel elé áll Demcsák Zsuzsa és Kandász Andra barátsága. Ne feledd, jön az Ázsia Expressz 2 augusztus 26-tól minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Demcsák Zsuzsáék még nem tudják, hogy erre nem lehet felkészülni! - Augusztus 26-tól a TV2-n!
Ő itt Demcsák Zsuzsa és legjobb barátnője, Kandász Andrea. Éppen Indiáról szóló könyveket tanulmányoznak, hiszen életük legnagyobb kalandjára készülnek, amelyhez elengedhetetlen a jó tájékozódás. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19:10-től a TV2-n!
Hódi Pamela: Attól, hogy szőke a hajam, még normális vagyok! - Augusztus 26-tól a TV2-n!
Ő itt Hódi Pamela és kebelbarátnője, Huszár Zsófi: Éppen napoznak. Arra készülnek, hogy Ázsiát a szépségükkel hódítják meg.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a Tv2-n!
Elég lesz-e Bereczki Krisztiánék ereje a legdurvább akadályokhoz? - Augusztus 26-tól kiderül!
Ő itt Bereczki Krisztián és gyúrós haverja, Bohos Kornél.Éppen edzés közben olvasnak: arra készülnek, hogy bebizonyítsák, a testépítők többek üres fejű izomkolosszusoknál.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!
Vajon Gáspár Evelinék tényleg kiegészítik majd egymást? - Augusztus 26-tól kiderül!
Ő itt Gáspár Evelin és a nagybátyja, Zsolti: Épp nagybevásárlást tartanak. Bár eltérő személyiségek, bíznak benne, hogy tökéletesen kiegészítik majd egymást.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Horváth Gréta: Hú, majdnem megevett egy krokodil! - Augusztus 26-tól a TV2-n!
Ő itt Horváth Gréta és a párja, Meggyes Dávid. Éppen a reptérre indulnak kedvenceikkel: naívan azt hiszik, hogy ezzel felkészülhetnek Ázsia egzotikus vadvilágára.. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, hétköznap esténként 19.10-től a TV2-n!
Vajon ez lesz Veca és Ábel kapcsolatának legnagyobb próbája? - Augusztus 26-tól a TV2-n!
Ő itt Janicsák Veca és férje, Ábel. Éppen egy kihívásokkal teli utazásra készülnek, de bíznak abban, hogy a köztük lévő összhang minden akadályt legyőz. Ázsia Expressz 2 - Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a tv2-n!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS