Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel


Veca és Ábel.png

Mi volt a legnagyobb félelmed a játékkal kapcsolatban?

Ábel: Talán az étel hiánya.

Veca:Undorító dolgok megevése.

Mi volt a partnered leggyengébb pontja?

Ábel:Időnként makacs.
Veca: Lassúság.

Melyik csapattól tartottál a legjobban?

Ábel:Nem volt ilyen.
Veca:Emberileg mindenkitől, akit nem ismertem személyesen.

Mi hiányzott a legjobban játék ideje alatt?

Ábel: A kislányunk, Emma.
Veca: A kislányunk, Emma.

Miért vállaltad/ mi volt a legnagyobb motivációd?

Ábel:Vecát nagyon vonzotta ez az utazás, így elsősorban miatta, illetve a kalandvágy engem is erősen motivált.
Veca:Szerintem egy ilyen út emberi és kapcsolati fejlődést is hoz két ember számára, elsősorban ez motivált. Emellett szerettem volna, ha Ábel lehetőséget kap arra, hogy régen dédelgetett egyetemi terveit megvalósíthassa.

Címkék: azsia expressz 2   Janicsák Veca   Ladányi Jancsó Abel   veca es abel

A mai nap nagy kérdése: Kik értek utolsóként célba?
Nagy izgalom és hatalmas félelem övezte a versenyzőket, amíg Ördög Nóra ki nem mondta kik végeztek az utolsó helyen. Az egyik páros nevének hallatán csak hangos kacagás, a másik párosnál viszont hatalmas csalódás uralkodott.
Janicsák Veca és férje szent fogadalmat tettek
Janicsák Veca és férje buszra szálltak, hogy úgy jussanak el a kitűzött célállomásra. Azonban elég hamar belátták, hogy nem ez volt a legjobb döntés.
Janicsák Veca mindent bevetett, hogy táncra bírja az idegen férfit
Janicsák Veca előtt nincs lehetetlen küldetés! Ladányi Jancsó Ábel igazi tánctanár módjára oktatta a férfit a mozdulatsorra. Néha nehézkesen ment az idős férfinak a lépések észben tartása, de Janicsák Veca adott egy ajándékot neki, hogy ne felejtse el ezt a táncélményt.
A játékosok utoljára vacsoráznak együtt teljes létszámban
A mai nap kihívásainak nagyon komoly tétje volt, hiszen az utolsókként beérő két páros már biztosan részt vesz a hajszában. A kihívás során azonban a legügyesebb játékosok fontos előnyre is szert tehettek: A videóból kiderül, melyik pároshoz került az értékes medál.
Ázsia Expressz 2: Csúfos bukások és váratlan sikerek a táncvizsgán
A táncvizsgán egy igencsak szigorú zsűri előtt kellett bemutatniuk a párosoknak a tánctudásukat. Hogy melyik páros bukott meg szinte másodpercekkel a táncuk kezdete után, a videóból kiderül!
Janicsák Vecáék táncelőadása teljesen lenyűgözte a zsűrit
Janicsák Veca és férje tánctudása egészen elképesztő volt. Néha ugyan kiestek a ritmusból, de a zsűri a végén úgy döntött, átengedi őket a vizsgán.
Janicsák Veca a férjének: Szívem, neked még a tanga is jól áll
Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel a fellépő ruhát látva néha felkacagott. Az Ábelt öltöztető férfiak ugyanis kényes helyekre is benyúltak a tökéletes öltözet érdekében.
Ladányi Jancsó Ábel a feladat láttán megijedt: ˝Erre nem vagyok képes˝
Janicsák Veca megörült, hogy véget ért a verseny, de Ördög Nóra elárulta nekik, hogy még nem ért véget a játék. A feladat nem volt más, mint hogy megtanuljanak egy hagyományos néptáncot.
Újra iskolapadba ültek a párosok, sőt még vizsgázniuk is kellett
Az Ázsia Expressz párosainak az állatok neveinek megtanulása után számot is kellett adniuk frissen szerzett tudásukról. Hogy hogyan sikerült nekik, a videóból kiderül!
Gyerekektől tanultak az Ázsia Expressz 2 párosai
Nagy kihívás elé állították a versenyzőket, hiszen először el kellett mutogatniuk néhány állatot az iskolás gyerekeknek úgy, hogy azok ki is találják őket, majd a memóriájukra is szükség volt, hogy ne felejtsék el, amit tanultak...© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS