Videók ADÁSOK MI VAAAN?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra
SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Nánázsia ExtraÖrdög Nóra és a Selfie man!
Ördög Nóra Indiában megismerte az igazi Selfie Man-t! A stáb buszának vezetője minden reggel készített a csapattal egy szelfit, ami természetesen egyből landolt a sofőr közösségi média oldalain. A kedves gesztus sok mosolygós pillanatot okozot a magyar stábnak.
Megdöbbentő - Ördög Nóra: ˝Valami csúnya dolgot készülnek mutatni nekem˝
 Emlékeztek még a Nánázsia promójában felbukkanó sejtelmes videóra, ami teljesen felkavarta Ördög Nórát?Az exkluzív felvételekért kattints a videóra...
Elképesztő hőség és nyomor a Mumbai-i forgatáson
Ördög Nóra exkluzív felvételen, a helyszínről bejelentkezve árulta el  a Mumbai-i gettóban történt forgatás részleteit. Az elképesztő hőség a műsorvezetőt is megviselte, ám nem az időjárás az egyetlen, ami megdöbbentette Nórát.
Bollywood, ahogy Ördög Nóra látja
Ördög Nóra exkluzív bepillantást engedett az Ázsia Expressz 2 Bollywood-i forgatásába! Kattints a videóra az őrületesen színes és pezsgő helyszínről készült exkluzív felvételekért!
A külföldi stábnak meggyűlt a baja a magyar nyelvvel
Ne hagyd ki Ördög Nóra exkluzív felvételeit az Ázsia Expressz 2 forgatásáról, amin a magyar stáb a helyi kollégáikat avatják be nyelvünk rejtelmeibe.
Szupercuki: Nánási Mici és Vencel üzentek szeretteiknek!
Nánási Mici és Vencel videóban üzentek otthon maradt szeretteiknek! A jókedvű videóban nem csak millió puszi, de az is napvilágot lát, milyen kalandokban volt része eddig Micinek és Vencellnek a hosszú utazás során.
Tradicionális játékműhelyben jártak Nánásiék
Elképesztően csodálatos kalandban vettek részt Nánásiék: Mici, Venci és Pál meglátogattak egy játékkészítő műhelyet, ahol tradicionális indiai figurákat készítenek. A műhelyben olyan hírességek vásároltak már, mint Barack Obama vagy Bhutan hercege.
Nánási Pál: ˝Úristen, te vagy a legszebb nő a városban, Nóra!˝
Közös vacsora mellett egyesült újra a Nánási család: Ördög Nóra az Ázsia Expressz 2 forgatásai miatt csak ritkán lehet együtt családjával, ezért minden közös pillanatot igyekeznek alaposan kihasználni.
Exkluzív: Ördög Nóra bennfentes információkat tudott meg
Ördög Nóra exkluzív titkokat tudott meg a királyi családról egy helyi hírességtől, akivel az Ázsia Expressz 2 forgatásán dolgoztak együtt. A videóból kiderül, mi is történik pontosan a lélegzetelállító királyi palotában!
Ördög Nóra elmesélte, mi zajlott a forgatás alatt Indiában
 Ördög Nóri exkluzív felvételeken beszél az Indiában éppen az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt zajló választásokról. A videóból minden fontos és érdekes részlet kiderül az Ázsia Expressz 2 forgatási körülményeiről.
Nánásiék igazán tudják, hogyan kapcsolódik ki a család
Végre együtt a család! Nánásiék újra teljes létszámmal tölthetnek el egy kis időt. A videóból kiderül, mivel töltik a napot Nánási Pál, Ördög Nóri, Mici és Vencel!
Nánázsia Exkluzív: Mit tesz a stáb, ha rásötétedik a játékosokra?
Az Ázsia Expressz 2 stábjára rásötétedett, mire minden játékos befejezte az aznapi kihívást. Ördög Nóri exkluzív bepillantást engedett a színfalak mögé: megmutatta, mivel üti el az időt a stáb, ha bizony várakozniuk kell...
Pillants bele Ördög Nóra forgatási naplójába!
Ördög Nóra még az Ázsia Expressz 2 forgatási szüneteiben sem pihen...Pillants be a kulisszák mögé!
Felejthetetlen élményben volt része Nánási Pálnak, Micinek és Vencelnek
Tevegelésen vett részt a Nánási család egy része: Mici és Vencel elképesztően élvezték a nem hétköznapi utazást! Őszinte, önfeledt nevetésük garantáltan a legkedvesebb dolog, amit ma hallani fogsz!
Nánási Micit meglátogatta a fogtündér!
Nem akárki látogatta meg Nánási Micit, amíg ő az igazak álmát aludta: A kislány párnája alatt reggelre a Fogtündér egy nagyon kedves meglepetést hagyott...
Börtönben járt a Nánási család
Nem kell megijedni, természetesen csak látogatóban! Pillants bele Nánásiék nem hétköznapi kirándulásába!
Végre együtt a család: Így ébrednek Nánásiék
Ördög Nórának végre szabadnapja van, így nem kell az Ázsia Expressz 2 forgatására rohannia. Pillants bele a Nánási család közösen töltött reggelébe!
Nánási Pál nem tud nemet mondani gyermekeinek
Nánási Pál bizony igazi vajszívű apuka akkor, ha felesége Nóri nincs a közelben. A Nánázsia 2 extra jelenetéből megtudhatjuk, hogy a fotós bizony szeret mindenféle csudajó dolgot megvenni gyermekeinek, ha a picik arra kérik őt. Hát nem Pali a világ legédesebb apukája? 
Ördög Nóra megmutatta, mennyire piszkos a lába
A csodaszép műsorvezetőnőt sem kíméli az Ázsia Expressz 2 forgatása: Exkluzív videóban mutatta meg, mennyire piszkos a lábfeje a Srí Lanka-i utcák porától.
Ördög Nóra elgondolkodott rajta, hogy indul az Ázsia Expressz 2-ben
Ördög Nórinak az előző szériában egészen megjött a kedve az Ázsia Expressz kihívásához: fontolóra vette, hogy indul az Ázsia Expressz 2-ben, mint játékos.


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS