Videók ADÁSOK MI VAAAN?!
Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: A bollywoodi Tom Selleck bevetésen


Ma és holnap ismét a védettségért folyik majd az izzadság, akik pedig megszerzik a sárga pólókat, nem csak a heti kieséstől menekülnek meg biztosan, de pár nap szabit is kivehetnek – persze csak ha úgy döntenek. Az utóbbi a közel háromhétnyi tarhálás és csövezés után egyre csábítóbb lehetőség valószínűleg minden párnak. 

A következő úti cél a Maysore városában lévő királyi palota, ahová nehezítésként indiai díszruhában kell eljutniuk a pároknak. Csakhogy ezeket az outfiteket nem olyan egyszerű felvenni, mint felkapni a mackógatyát a kisboltba menet.
Sanyinak és Ádónak kapóra is jön a nemrég szerzett előny, rájuk ugyanis segítők tekerik fel a több méternyi textilt, a többieknek önerőből kell csinibe vágniuk magukat, és csak akkor indulhatnak, ha a helyi stylist már áldását adta a viseletükre.

Krisz úgy gondolja, szó szerint mesésen áll a buggyos fazon a srácokon:


„Mint Aladdin, úgy nézel ki, kajak!”

Liuék választhatnak egy nőt is, akit könnyítésként szintén segítők öltöztetnek fel. A stylingot most Evelin nyeri meg fájdalomdíjul a múltkori ganészedésért.
„B**meg, ezek miért nem tudnak topban járni?! – Grétának nyafog, amiért élő burritót kell hajtogatnia magából. Nem javít a helyzeten Dávid genyózása sem, hogy inkább magával kéne foglalkoznia, az napközben is jól jött volna, akkor most nem itt tartanának. Ezt nem kellett volna, Gréta máris úgy könnyezik, mintha megszagoltatták volna vele a három hetes zokniját. Evelinben felbuzog a girlpower, oda is megy istápolni:
„Engedjétek el, szeressétek egymást!” – a fiatalabbik Gáspár párkapcsolati guruként szakérti meg a konfliktust.

Az öltözködés mindenkinek nehezen megy, de a java még csak most jön, hiszen külön öröm lesz ebben a szerkóban stoppolni. A helyzet nem könnyű:

Veca Indiai iránti spirituális rajongását mintha kicsit megtépázta volna az elmúlt pár nap:
„Ez a város iszonyatosan undorító, az a buszmegálló pedig hányadék.”
Ráadásul megjön Nóri esti sms-e is, úgyhogy mára vége a stoppolásnak:
„Megőrülök, most konkrétan a putriban kell szállást keresnünk magunknak!
Veca puffog:
„Hol van az az Ábel az első hétről!?”
Azt mondjuk nehéz eldönteni, mi rosszat tett Ábel, valószínűleg az a gond, hogy híres színésznek akarta kiadni magát szálláskeresésnél. De van, akinek még ennél is gyászabb az estéje, az pedig a szülinapos Dávid:
„Nem hiszem el, hogy a szülinapomat Indiában töltöm a szabad ég alatt. Haza akarok menni!” – A csüggedés jogos, ma már tuti nem lesz meglepetés bulika. Gréta vigasztalásul brit angolsággal megkéri az utcán focizó gyerekeket, hogy dekázzanak párat a letört Dáviddal:
„Game my husband!”

Dávidot feldobja a közös foci, a gyerekek látványától viszont megint Gréta kezd pityeregni, hiszen hiányzik neki Filip, a kisfia. Tényleg nem ez Dávid élete legnagyobb szülinapi arconpörgése.

Mentő ötletkén Gréta borbélyhoz akarja vinni, hátha szakáll nélkül, simán csak bajusszal jobban befogadják majd őket.
Gáspáréknak ma nincsenek lakhatási problémáik, egy család már be is fogadta őket, jár a kézcsók Zsoltitól:

„It's okay bajusz, this happy wife and a bedroom.” – Gréta közben instruálja a borbélyt.Szerencsére első plátói szerelme Magnum volt amúgy is, úgyhogy ha szállást nem is találnak, az eredménnyel azért elégedett lehet:

670882.w.jpg

„Ez nagyon perverz, de én beindultam egy indiai barber shop-ban!”
Viszont hiába a Tom Selleck-bajusz, szállásuk még így sincs. Gréta szerint lehet, hogy a sajt bajuszát kéne bedobnia most már inkább. Dávidnak elege van, amiért három hete csöveskedik, előtörnek a férfikönnyek. Az utolsó utáni próbálkozásra végül sikerül bekönyörögniük magukat éjszakára egy családhoz.
Mindenki talál szállást, happy end – legalábbis ma estére.


Másnap reggel Krisz morcosan kel az első együtt töltött éjszaka után, máris kóstolgatják egymást Pamelával, mint az ötven éves házasok:
„Szemed nem akarod kifesteni kicsit? – Nem, nem akarom! – Lehet, sikeresebbek lennénk!”
Mivel mindenki nagyon le van maradva, a pároknak kivételesen Nóri intéz fuvart, amivel Gonikoppalig utazhatnak, onnantól mehet a stoppolás a Mysore-i palotáig.

Úgy tűnik, az öltözködésnél kapott előny mély benyomást tett Gáspárékra, utazás közben már megy is a bratyizás az olimpikonokkal. Zsolti annyira megkamázta őket, hogy lelki szemei előtt már azt is látja, ahogy a Liu-testvérek beházasodnak a családban, és mehetnek együtt disznót nevelni a farmra.

 
Evelin fuvart fog egy bizsuval, a két pár együtt stoppol tovább. Közben sms jött Nóritól egy idézettel, ami egyébként egy ősi átok szövege. A párok feladata az lesz, hogy ezt megtanulják helyi nyelven. Zsolti memóriáját ismerve Evelint egyből leveri a víz.

Pamela nyüstöli Kriszt, hogy a stoppolás közben tanulják meg az átkot, mert most van rá idő. Egyelőre nem sikerült összecsiszolódniuk.

Zsuzsáék érkeznek elsőként Nórihoz, jöhet a memoriter. Zsuzsa egyből le is tolja az átok szövegét, az átszellemülésben valószínűleg sokat segített neki, hogy útközben megint összevesztek Kandival. Tovább léphetnek a következő feladatra, ami egy golfozós ügyességi játék lesz.
A második helyen Ádóék vagy Evelinék, de egyik pár sem tudja rendesen az átkot.
Evelinnek elege van, hogy minden ilyen feladatnál magára van utalva, Zsolti szerint viszont az unokahúgának inkább kettejük helyett is ott kéne lennie agyban, hiszen:
„Hát te jártál egyetemre, nem én!”

Liuék után csak sikerül felmondaniuk az átkot nekik is.
Pameláék végre megérkeznek, de még nekik is be kell magolniuk a szöveget. Pamela ideges, mert közben Vecáék és Grétáék is beértek már.


Eközben Zsuzsáék, Liuék és Gáspárék már javában a golfpályán gurítanak. Az a páros jár jobban, akinek a megadott idő alatt a legtöbbször sikerül beletalálni a lyukba. Az itteni eredmény, és a végső beérkezési sorrend együttesen döntik majd el, kié lesz a védettség.
Evelin mindent bevet:

Dávid úgy érzi, akkorát ment, mint a legnagyobbak, hamarosan kiderül, mire lesz elég:
„Mivan, Tiger?!”


Kandi szerint Zsuzsa is tehetséges:
„Olyan a lukérzéked, mint egy pasinak!”


Pameláéknak csak úgy sikerül elmondaniuk az átkot, hogy elfelezik, de legalább pipa a feladat, mire azonban elindulnak a golfpályára, a többiek már sprintelnek vissza Nórihoz.
Lássuk az eredményeket!
A leggyorsabbak Zsuzsáék lettek, viszont ők golfoztak a legrosszabbul. Úgy tűnk, mégsem olyan penge Zsuzsa lyukérzéke. Pamela viszont fellélegezhet, ezek szerint legalább golfban van, akik alulmúlta őket:
„Akkor nem lettünk utolsók? De gizdák vagyunk!”


Vecáéknak sikerült a legtöbbször a lyukba találniuk, de csak az ötödik helyen értek be.


A legjobb lyukérzék és leggyorsabb idő kombót Sanyinak és Ádónak sikerült összehoznia, így ezen a héten ők kapják a védettséget jelentő sárga pólókat és persze a medált.


„Akasszam a nyakatokba, mint az olimpián?” – Nóri is nagyon készült erre a pillanatra.

2019. szeptember 10. 21:05Kapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS