Videók ADÁSOK MI VAAAN?!
Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-KVÍZ I. évad
Összes videó Extra videók Kimaradt jelenetek Adások Mi vaaan?! Hírek Versenyzők Nánázsia Extra SMS-kvíz I. évad

Mi vaaan?!: Totál megborította a játékosokat az elefánttrágya


A párok még mindig a Sigiriya Rock-on élvezik a kilátást, hiszen a java még csak most jön!

A védettséget jelentő sárga pólókat Gréta és Dávid szerezte meg, ezen a héten tehát már tutira nem eshetnek ki. Egy kérdés maradt csak: a hétvégéig belevetik-e magukat a luxi turisták életébe vagy a többiekkel együtt versenyeznek a megszerezhető jutalmakért?

Grétáék végül a többiekkel tartanak szívni, hiszen játszani jöttek ide, nem turistáskodni. Hát ennyit a pálmafás koktélozgatásról!

Mivel a sárga pólókat már einstandolták, a többieknek azért kell dolgozniuk, hogy legalább a kieséshez vezető veszélyzónát elkerüljék.

A következő állomás Dambulla, ahol Srí Lanka legnagyobb zöldség- és gyümölcspiacát kell becélozniuk. A „bevásárlólista” tételeit a lefele vezető út mentén elhelyezett táblákról kell megjegyezniük. Csakhogy az ott lévő gyümik nevei szingaléz nyelven vannak felírva:

1 db waraka - 2 db anodha - 4 db rathu kesel - 3 db thembili - 5 db kabaranka

„Idáig tartott a memóriám!"
– Dávidnál már a harmadik tételnél betelt a memóriakártya, pedig a thembilihez még el sem jutottak.

Gréta rathu kesel-ből a rathu megjegyzését skippeli, hiszen:

– Ez csak olyan előszó volt, mint a vérnarancs!
– Ami teljesen más, mint a sima narancs ugyebár…

Dávid nyelvészeti esettanulmányában mondjuk tagadhatatlanul van valami.
Krisz és Kornél csak odalent jönnek rá, hogy teljesen benézték a feladatot, úgyhogy mehetnek vissza 1200 lépcsőfokot lábnapozni a sziklára, hogy egyáltalán esélyük legyen a továbbiakban.

Ábel úgy ignorálja a kihelyezett táblákat, mint aranyhal a Petőfi-memoritert:

Veca: Nézz csak ide, ez nem egy infó?
Ábel: Nem!
Veca: De!


Eközben az első helyen az olimpikonok hasítanak Dambulla felé a partibuszban.

Evelinék esélyt latolgatnak a hátsó ülésen: leginkább Grétáékon és a Liu-tesókon tartják rajta a szemüket, de Vecáéktól is tartanak. Mondjuk, ha a páros tényleg olyan sebességgel haladna, amilyen gyorsan Veca inasba teszi Ábelt vita közben, akkor már rég Dambullában lennének.

Grétáékra ráköszön a szerencse, hűsölés közben összefutnak két magyar turistával, akiket egyből le is tarhálnak egy jegeskávéra és egy fuvarra.

Gréta a meghatottságtól meg is fogalmazza az élet három alappillérét:

naplemente.png

Elsőként Gáspárék futnak be a dambullai piacra, indulhat a shopping – persze most is szigorúan pénz nélkül. Evelin úgy lavíroz az ismeretlen gyümölcsök között, mintha csak a nagy csarnokba ugrott volna le egy kiló krumpliért.

Zsolt kiszúrja, hogy Sanyi és Ádó is élénk figyelemmel követik, mi van a kosarukban:

„A Liu-tesvérek lefénymásolták a mi kosarunkat, de szó szerint!”

Evelin az egyik helyi árustól nem csak a hiányzó warakát kapja meg, de mellé házassági ajánlatot és egy új Insta-követőt is. Még hogy az internet korában már nem működnek a klasszikus ismerkedési formák!

Vecáék, Pameláék és Zsuzsáék nagyjából egyszerre végeztek, Irány Pinnawalla!

Utolsó helyen Grétáék és Krisztiánék.

Ez nem CGI, Zsuzsa és Kandi tényleg pacsiztak, mivel Zsuzsának sikerült kikönyörögnie a sofőrtől, hogy egészen a célig vigye őket. Kandi szerencsére már túltette magát azon, hogy Zsuzsa egy napja véletlen majdnem koponyalékelést hajtott végre rajta.

Evelinék cuccai a sofőr csomagtartójában ragadnak, úgyhogy a nap végéig parkolópályára kerülnek.

„Elbíztuk magunkat tegnap a nagy szerencsében."
– Evelin már látja, hogy ezt már bebukták.

Nórihoz először a Sanyi és Ádó futnak be, a világcsúcsrészidőt azonban bukják, mivel a bevásárlólista ellenőrzésénél kiderül, hogy waraka helyett egy fonnyadt uborkának kinéző dolgot hoztak magukkal. Ha valaki a tíz perces időbüntetésük közben fut be, akkor a srácok ezúttal elvesztik az aranyérmet.

azsia-teljes_II_3_uj_frame_55436.png


Eközben Zsolt felállítja a tönkrement csomagtartó diagnózisát, szakvéleményét pedig nemzetközi nyelven próbálja elmondani a Srí Lankai kollégának.

Hiába azonban a konzílium, Zsoltiéknak már a mai kör is finító.

A Liu-tesók már biztos pacsizhatnak, mert s többiek annyira le vannak maradva, hogy a büntetésük alatt sem futott be senki a helyükre, úgyhogy hivatalosan is megnyerték a küldetést.

Utánuk Zsuzsáék és Pameláék hibátlan bevásárlólistával érkeznek, megvan tehát, kik vehetnek részt a holnapi előnyért vívott játékban. Ráadásul a mai dobogósok bónuszként éjszakára szállást és ételt is kapnak.

A többieknek pedig ott kell szállást keresniük, ahol épp éri őket a sötétedés.

Evelin most is optimista:

"Most is elsők vagyunk, hátulról."

Megjött a takarodó sms Nóritól, kezdhetik a szálláskeresést.

A reményvesztett Grétáékon megesik egy helyi tuktukos szíve, és megígéri, hogy ha az anyukájának is szimpik, akkor alhatnak nála éjszaka. Dávid egy közös képet ad a férfinek, hogy futtassa meg az otthon lévő mamánál, azonban a férfi nem hiszi el, hogy a képen valóban Gréta van.

azsia-teljes_II_3_uj_frame_73915.png

„Nézzél már rám, nő ki a szemöldököm, nő ki a bajszom, a hajam olyan, mint a saját hónaljszőröm, büdös vagyok, nő a lábamon a szőr…"
Az arcából ítélve Dávid most elképzelte egyszerre mind az ötféle testszőrt.

azsia-teljes_II_3_uj_frame_75444.png

Végül megadja a kegyelemdöfést:

„Tényleg… Szőrös már a hónaljam?"

azsia-teljes_II_3_uj_frame_75538.png

A három dobogós pár már tető alatt ejtőzhet, bár Pamela nem számított ennyire fapados szállásra.

Grétáékat befogadja a mama, de cserébe el kell viselniük a falon legelésző gekkókat.

Mindenki talál szállást, Kriszék egy valódi templomban aludhatnak, szerzeteseknél.

azsia-teljes_II_3_uj_frame_92267.png

Na de lássuk, mi vár ma a játékosokra!

Napindító érdekes adatként megtudjuk, hogy: egy elefánt napi 90 kg trágyát is termelhet, ami megtisztítva kiváló papíralapanyag.

Nóri remekül összefoglalja a következő feladat lényegét:
„Kicsit szarul kezdődik a nap..."

A mai előnyért folytatott játék során is ezek a bűzölgő kupacok játsszák majd a főszerepet.

Minden rendesen megtisztított tálcáért cserébe egy köteg rakhatnak A páros egyik tagjának a vízben ki kell tisztítania az elefánttrágyában lévő növényi rostokat, a másiknak egy raklapot kell kötél segítségével annak a játékosnak a raklapjára, akivel ki akarnak szúrni.

Kandi összefog Pamelával, hogy minden papírjukat a srácok raklapjára rakják, hátha a girlpower lenyomja az olimpikon fizikumot.

Nóri szerint hiába próbálkoznak Sanyival, hiszen meg se kottyan neki, Pamela nem így gondolja:
„Nem baj, majd eljön az az idő, minden férfi megtörik egyszer!”

Ádóék cserébe Zsófi raklapját pakolják meg.

Kandi fordít a taktikán, és Zsuzsa tanácsra ezúttal ő is Zsófit szórja meg.

Kandi szerint lehet, hogy mégsem volt jó döntés Zsuzsára hallgatni.

Pamela a frissen mosott ürülékkupac mögül odaszúr neki, hogy akkor álljon ki az igazáért néha!

Elsőnek Zsófi ereje fogy el, úgyhogy Pamela is bedobja a kakit a törölközőt, nem sokkal később Zsuzsa izmai is elengednek.


Az előny a medállal együtt tehát Sanyinál és Ádónál landol.

A négy csaj viszont medál helyett csak a feszkón osztozkodhat, ráadásul Pamela és Zsófi az árulás után garantáltan bekeményít majd a többieknek.

Kattints, és nézd meg az Ázsia Expressz 2 második évadának harmadik adását:

2019. augusztus 28. 20:48

Címkék: andi es zsuzsi   andi es zsuzsa   pamela es zsofi   krisztian es kornel   evelin es zsolti   veca es abel   Liu testvérek   greta es david   azsia expressz 2Kapcsolódó anyagok
Kandinak nem volt a kedvenc játéka a golf, így amikor meglátta, hogy ismét labdás feladatban kell megmutatni tudásukat, eléggé elkenődött.  tovább
Zsuzsa és Kandi mindent megtesznek annak érdekében, hogy elsőként érjenek be a célba. Míg Kandinak nehezére esett a füllentés, Zsuzsinak annál kevésbé.  tovább
Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy nagy személyiségfejlődésen megy keresztül a játék alatt, az a páncél, amit maga köré épített, kezd leomolni.... tovább
A medál megszerzése után óriási örömben tört ki Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi. Az érzelmileg felfokozott pillanatban Zsuzsa megható gondolatokat... tovább
Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi sikeresen megoldotta az egyenletet, így elnyerték első medáljukat. Horváth Gréta is teljesen le volt nyűgözve a... tovább
A párosok fej fej mellett haladva számolták a matematika feladványt, egyelőre azonban még senkinek sem sikerült megoldania az egyenletet. tovább
Matematika feladatot kaptak a versenyzők a medálért folyó harcban. A feladvány láttán pedig többen meg is ijedtek a játékosok közül. Kivéve... tovább
Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi egy nagyon kis szobában húzta meg magát éjszakára, ahol több másik idegen emberrel is kellett aludniuk, méghozzá a földön. tovább
Andi törekvése ellenére énekét leállították, ugyanis nem kevés hiba volt benne, de kitartó próbálkozásainak hála egyre jobban közelített az... tovább
Andi elénekelte, hogy több napja nem tudta már kitisztítani zokniját, amire már igencsak ráférne egy frissítő mosás... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS